• Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου
  • 13:33

Αθήνα

7 oC

αυξημένες νεφώσεις

Μπαχτσελί: «Η Ελλάδα σχεδιάζει να εισβάλλει στην Τουρκία»

Τελείως έχει ξεφύγει ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αφού υποστήριξε ότι η Ελλάδα μαζί με την οργάνωση Γκιουλέν έχουν σχέδιο να εισβάλλουν στην Τουρκία και στα νησιά του Αιγαίου, ενώ έκανε λόγο για «άτιμη προδοσία» και για εχθρότητα της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία.

Παράλληλα, χαρακτήρισε την απόφαση για την απελευθέρωση των οκτώ τούρκων στρατιωτικών ως άτιμη προδοσία κατά της Τουρκίας: «Aυτό δεν είναι μία άτιμη προδοσία; Αυτό δεν μετράει ως έχθρα απέναντί μας; Ποια δημοκρατία; Ποια ανθρώπινα δικαιώματα;».

«Η Ελλάδα που προστατεύει γκιουλενιστές “παίζει” με τα όρια της Τουρκίας. Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι οι γκιουλενιστές και η Ελλάδα σχεδιάζουν να εισβάλλουν στην Τουρκία. Στα δικά μας μάτια είναι το ίδιο. Το να υποθάλπει (η Ελλάδα) και να υποστηρίζει τρομοκράτες, καταστρέφει τις ανθρώπινες αξίες, υποβαθμίζει τους κανόνες καλής γειτονίας», σημείωσε ο εταίρος του Ερντογάν στις επερχόμενες εκλογές.

Στη συνέχεια, προειδοποίησε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να γλιτώσει. «H Ελλάδα δεν πρόκειται να γλιτώσει. Η Ελλάδα που επιχειρεί να εισβάλλει στα νησιά του Αιγαίου, δεν πρέπει να παίζει με τα όρια της Τουρκίας περισσότερο».

Send this to a friend