Αθήνα

6 oC

αίθριος καιρός

Μπόρις Τζόνσον: Ποιος είναι ο νέος Πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πολυτάραχη ζωή και οι σχέσεις με τα παιδιά του

Ο νέος Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσις, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου, όσον αφορά το παρελθόν του, την πολιτική του πορεία, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο νέος Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσις, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου, όσον αφορά το παρελθόν του, την πολιτική του πορεία, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι πατέρας πέντε παιδιών, αλλά η «πικάντικη» πληροφορία που όλοι έψαχναν, αφορά το ένα από τα πέντε παιδιά του, καθώς ο Τζόνσον το έκανε με μία από τις ερωμένες του και όχι με τη σύζυγό του.

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας διατηρούσε κατά καιρούς εξωσυζυγικές σχέσεις και μάλιστα, αυτή την περίοδο βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο διαζύγιο με τη δεύτερη σύζυγό του. Ο λόγος θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι προφανής και δεν είναι άλλος από την εξωσυζυγική σχέση του Τζόνσον με τη συνεργάτιδά του, Κάρρι Σάιμοντς.

Όποιος ψάξει βαθύτερα στην προσωπική ζωή του Τζόνσον, δεν θα βρει αρκετές πληροφορίες. Ειδικότερα, όσον αφορά τη σχέση του με το μικρότερο παιδί του, καθώς, σύμφωνα με φήμες, δεν διατηρεί καμία σχέση με τον ίδιο ή με τα αδέλφια του. Τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας Τζόνσον έχουν σπουδάσει στις ανώτατες ιδιωτικές σχολές της χώρας και στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.

Η μεγαλύτερη κόρη του Μπόρις Τζόνσον, η Λάρα Λέτις, που απέκτησε στον πρώτο του γάμο με την Μαρίνα Ουίλερ το 1993, αποφάσισε να σπουδάσει Λατινικά. Πλέον εργάζεται ως δημοσιογράφος, συγγραφέας, αρθρογράφος και κάνει ακόμη και live μεταδόσεις στο Λονδίνο. Έχει εξειδίκευση στις τέχνες και στην κριτική μόδας, ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευθεί και στο περιοδικό Vogue. Σύμφωνα με το mirror.uk.com, η Λάρα Λάτις έχει μόνο πέντε χρόνια διαφορά από την τωρινή σύντροφο του πατέρα της, Κάρρι, ενώ μετά από το διαζύγιο των γονιών της, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη μαζί του. Παρόλα αυτά, διατηρούν σχέσεις.

Ο Μίλο Άρθουρ, αδερφός της Λάρα, προέρχεται επίσης από τον πρώτο γάμο του Μπόρις Τζόνσον και σήμερα είναι 24 ετών. Σπούδασε στο Αφρικανικές Σπουδές στο London's School of Oriental και εκτός από Αγγλικά, μιλά Αραβικά, Ρώσικα και Γαλλικά, ενώ έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό.

Η 22χρονη Κάσσια Πίτσες τελείωσε το Highgate School και αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του πατέρα και της μεγαλύτερης αδερφής της, καθώς είναι συγγραφέας.

Ο μικρότερος γιος που είχε αποκτήσει ο Μπόρις Τζόνσον με την Μαρίνα Ουίλερ, ο Τέοντορ Απόλλο είναι 20 ετών, σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, αλλά δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες γι΄αυτόν. Ακούγεται, όμως, ότι έχει τελειώσει κι εκείνος ιδιωτικό σχολείο στο Λονδίνο.

Η Στέφανι Μάκινταιρ είναι το μικρότερο παιδί του Βρετανού πρωθυπουργού και καρπός του έρωτά του με την Χέλεν Μάκινταιρ. Γεννήθηκε το 2009 και τότε η μητέρα της προσπάθησε να κρατήσει τη γέννηση της κρυφή. Μάλιστα, κινήθηκε νομικά εναντίον μίας εφημερίδας που ήθελε να τη δημοσιοποιήσει, προκειμένου να το αποφύγει. Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε ότι ο κόσμος είχε το δικαίωμα να γνωρίζει για την κόρη του Μπόρις Τζόνσον. Σήμερα, η Στέφανι δεν έχει καθόλου σχέσεις με τον πατέρα της, ούτε με τα ετεροθαλή αδέλφια της.

Send this to a friend