• Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου
  • 11:57

Αθήνα

16 oC

σποραδικές νεφώσεις

Νεκρή στη ζούγκλα της Μαλαισίας βρέθηκε η 15χρονη Νόρα - Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση

Βρέθηκε το πτώμα μιας 15χρονης Γαλλο-Ιρλανδής, που εξαφανίστηκε από ένα θέρετρο στη ζούγκλα της Μαλαισίας πριν από δέκα ημέρες.

Βρέθηκε το πτώμα μιας 15χρονης Γαλλο-Ιρλανδής, που εξαφανίστηκε από ένα θέρετρο στη ζούγκλα της Μαλαισίας πριν από δέκα ημέρες.

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της Νόρα Αν Κουόιριν. Το 15χρονο κορίτσι αντιμετώπιζε μαθησιακές δυσκολίες και στις 4 Αυγούστου δηλώθηκε η εξαφάνιση της από το θέρετρο της Ντούσουν, ένα τροπικό δάσος στο Σερεμπάν, σε απόσταση περίπου 70 χλμ νότια της πρωτεύουσας της Μαλαισίας Κουάλα Λουμπούρ, όπου πήγε για διακοπές με την οικογένεια της.

Σύμφωνα με τις αρχές, η σορός που βρέθηκε χωρίς ρούχα ανήκει πράγματι στη Νόρα.

«Η οικογένεια επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ο πτώμα της Νόρα» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μοχάμαντ Ματ Γιουσόπ, ο αρχηγός της αστυνομίας στο κρατίδιο Νεγκέρι Σεμπίλαν (νότια).

Αναμένεται η νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Η οικογένεια της έφηβης πρόκρινε τις τελευταίες ημέρες το σενάριο μιας απαγωγής. Σημειώνεται ότι ο πατέρας της Νόρα Σεμπάστιεν είναι Γάλλος και εργάζεται για μια αμερικανική εταιρεία λογισμικού Η/Υ στο Λονδίνο, σύμφωνα με το προφίλ του στην επαγγελματική πλατφόρμα LinkedIn, ενώ η μητέρα της Μίαμπ, από το Μπέλφαστ, είναι συνιδιοκτήρια μιας εταιρείας ανάλυσης αγοράς.

Send this to a friend