Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Νεκρός ηθοποιός του «Εξολοθρευτή» - Έπεσε από γέφυρα

Αυτοκτόνησε ο 42χρονος ηθοποιός Isaac Kappy, πέφτοντας από γέφυρα στην Αριζόνα. Ο Kappy είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στις ταινίες «Thor» και «Εξολοθρευτής».

Αυτοκτόνησε ο 42χρονος ηθοποιός Isaac Kappy, πέφτοντας από γέφυρα στην Αριζόνα. Ο Kappy είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στις ταινίες «Thor» και «Εξολοθρευτής».

Τη Δευτέρα ο Isaac Kappy έπεσε από γέφυρα κοντά στην περιοχή Bellemont και έπειτα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Πριν τη «βουτιά θανάτου» αρκετοί περαστικοί μάταια προσπάθησαν να τον εμποδίσουν από το να πέσει. Δεν σημειώθηκαν άλλοι τραυματισμοί και σύμφωνα με το TMZ, οι Αρχές έχουν ήδη κλείσει την υπόθεση.

Η αυτοκτονία του 42χρονου έγινε μετά από μία ανάρτησή του στο Instagram, η οποία είχε ανησυχήσει αρκετούς θαυμαστές του.

«Προσέξτε τον άντρα που δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να προστατεύσει. Δείτε το φως στους άλλους… Αυτό το μάθημα εγώ άργησα να το πάρω, αλλά ίσως να αποτελέσει έμπνευση για εσάς. Θα χρησιμοποιήσω όσο χρόνο μου έχει απομείνει στη γη, προσπαθώντας να εξιλεωθώ από τις αμαρτίες μου και ψάχνοντας το φως τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό μου», ανέφερε στη δημοσίευση ο Kappy.

Πέρσι ο ηθοποιός είχε επιτεθεί στην Paris Jackson και παραλίγο να την πνίξει κατά λάθος σε ένα πάρτι. Μετά το συμβάν άρχισε να της στέλνει συνεχώς μηνύματα, με αποτέλεσμα το μοντέλο να ενισχύσει το προσωπικό ασφαλείας της.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TMZ, η Paris απαντούσε στα μηνύματα του Isaac διότι φοβόταν πως είχε τάσεις αυτοκτονίας και προσπαθούσε να είναι εκεί για αυτόν. Στο παρελθόν, ο Issac Kappy είχε χαρακτηρίσει τον Seth Green «παιδόφιλο», μέσω βίντεο που είχε αναρτήσει στα social media.

Send this to a friend