• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 00:47

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Νέο σκάνδαλο συνταράσσει το Χόλιγουντ: Οκτώ γυναίκες κατηγορούν τον Μόργκαν Φρίμαν για σεξουαλική παρενόχληση

Νέο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης συνταράσσει το Χόλιγουντ. Σύμφωνα με το CNN 8 γυναίκες κατηγορούν τον Μόργκαν Φρίμαν για προσβλητικές συμπεριφορές που εμπίπτουν στην κατηγορία της παρενόχλησης. 

Μια γυναίκα συνεργάστηκε μαζί του στην ταινία Going In Style και περιέγραψε με λεπτομέρεια την παρενόχληση που δέχτηκε από τον ηθοποιό. Η γυναίκα εργαζόταν ως βοηθός παραγωγής και όπως αναφέρει ο Μόργκαν Φρίμαν την ακουμπούσε συνεχώς στη μέση και έκανε διάφορα σχόλια για τα ρούχα και το σώμα της. Μάλιστα, είχε προσπαθήσει να της σηκώσει τη φούστα για να δει αν φοράει εσώρουχο!

Δύο ακόμη γυναίκες τον κατηγόρησαν για απρεπή σχόλια για το σώμα τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Now You See Me 1.

Η Κλόε Μελάς που υπογράφει το ρεπορτάζ για λογαριασμό του CNN, αναφέρει ότι όταν 6 μηνών έγκυος, βρέθηκε σε μια συνέντευξη με τον Φρίμαν, ο οποίος της είπε κοιτώντας την κοιλιά της «μακάρι να ήμουν εκεί μέσα».

Σημειώνεται ότι ο Μόργαν Φρίμαν είναι από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ωστόσο οι αλλεπάλληλες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση έχουν ήδη επιφέρει μεγάλο πλήγμα στην καριέρα του.

Send this to a friend