Αθήνα

14 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Απάντησε ο Καμπουράκης για Μαραντόνα: «Ηχογραφούσε τις Ναπολιτάνες κοπελίτσες»

ΔΙΕΘΝΗ

Αισιόδοξος ο Ντομπρόβσκις: «Ώρα να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης»

Στην τηλεόραση του Bloomberg μίλησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας εν όψει της εκταμίευσης της επόμενης δόση.

Στην τηλεόραση του Bloomberg μίλησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας εν όψει της εκταμίευσης της επόμενης δόση.

«Η Ελλάδα υλοποιεί τις δεσμεύσεις της και είναι ώρα να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και την εκταμίευση της επόμενης δόσης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ντομπρόβσκις.

Σε ερώτηση εάν θα υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα στο Eurogroup του Ιουνίου, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απάντησε: «Ελπίζουμε, επειδή από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αξιολογήσαμε τη συμμόρφωση της Ελλάδας στις δεσμεύσεις του προγράμματος και βλέπουμε ότι η Ελλάδα τις υλοποιεί από την πλευρά της. Αναφορικά με τους δημοσιονομικούς στόχους, η Ελλάδα στην πραγματικότητα τους ξεπέρασε πέρυσι και αναμένεται να επιτύχει τους στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα φέτος και το επόμενο έτος, που είναι 1,75% και 3,5% του ΑΕΠ, αντίστοιχα».

«Είναι ώρα να προχωρήσουμε, και οι εταίροι στο πρόγραμμα, για να ολοκληρώσουμε τη δεύτερη αξιολόγηση και να εκταμιεύσουμε την επόμενη δόση» κατέληξε.

Τραγωδία! Έλληνας γιατρός και το 2 μηνών κοριτσάκι του μεταξύ των θυμάτων στο Τρίερ της Γερμανίας
Η πρώτη χώρα που εγκρίνει το εμβόλιο της Pfizer! Ξεκινούν εμβολιασμοί για τον κορονοϊό στη Βρετανία
30χρονη μητέρα 3 παιδιών προσπάθησε να αποπλανήσει 14χρονο! Κατάφερε να διαφύγει ο έφηβος
Κορονοϊός: Δάκρυσαν όλοι σε παρέλαση για τα γενέθλια 5χρονου που έχασε και τους δύο γονείς από τον ιό (vid)
Ζευγάρι πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού με διαφορά ενός λεπτού
Κορονοϊός: Ποιοι θα κάνουν πρώτοι το εμβόλιο στη Βρετανία