Αθήνα

31 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Ο πρόεδρος του CBS με έβαλε να γονατίσω και με το ζόρι έβαλε το πέος του στο στόμα μου…»: Σοβαρές καταγγελίες από την ηθοποιό Bobbie Phillips

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον πρόεδρο του CBS, τον 68χρονο Λέσλι Μούνβες, έδωσε σε συνέντευξή της στους New York Times η ηθοποιός Bobbie Phillips.

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον πρόεδρο του CBS, τον 68χρονο Λέσλι Μούνβες, έδωσε σε συνέντευξή της στους New York Times η ηθοποιός Bobbie Phillips.

Η Phillips εξιστόρησε ένα περιστατικό που συνέβη στο γραφείο του Μούνβες το 1995, όταν εκείνη ήταν 25 ετών και εκείνος ήδη πρόεδρος της Warner Bros. «Μπήκα στο μεγάλο γραφείο του και με υποδέχτηκε με ενθουσιασμό. Διαχυτικά θα μπορούσα να πω.» Η Phillips ήθελε να περάσει από κάστινγκ για να συμμετέχει στην περίφημη σειρά της δεκαετίας του 90 την «Εντατική».

Ο Μούνβες αφού μίλησε μαζί της σηκώθηκε και τις έδειξε ένα πινακάκι με τις άλλες σειρές που «έτρεχαν» για το δίκτυο και όταν εκείνη γύρισε το κεφάλι του για να του απαντήσει, τον είδε να έχει κατεβάσει το παντελόνι του, το εσώρουχο του και να πιάνει το μόριο του το οποίο ήταν σε στύση και να της χαμογελάει.

«Βλέπεις πόσο σκληρό με κάνεις», είπε στη Phillips ο Μούνβες, και συμπλήρωσε πως αν δεχόταν να γίνει το κορίτσι του, θα την έβαζε σε όποιο σήριαλ ήθελε.

Η Phillips συνεχίζει να αποκαλύπτει και λέει ότι ξαφνικά ο Μούνβες την έπιασε από τα μαλλιά και τον λαιμό (πάντα χαμογελώντας) και την ανάγκασε να γονατίσει. Μετά με το ζόρι έβαλε το πέος του στο στόμα της.

Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και ο Μούνβες την άφησε για να απαντήσει. Τότε η Phillips είδε ένα μπαστούνι του μπειζ μπολ μέσα σε μια προθήκη: «Το μόνο που σκεφτόμουν είναι πόσο θα ήθελα να του σπάσω το κεφάλι με το ρόπαλο», είπε στους Times η 50χρονη σήμερα γυναίκα.

Δεν είχε προλάβει καλά καλά να κλείσει το ακουστικό ο πρόεδρος του CBS και η Phillips, σηκώθηκε ίσιωσε τα ρούχα της και έφυγε τρέχοντας από το γραφείο.

Ο Μαρβ Ντάουερ, που εκείνη την εποχή ήταν μάνατζέρ της, είπε στους Τimes ότι ο Μούνβες του εκμυστηρεύτηκε σε sms τον Απρίλιο πως «αν μιλήσει η Bobbie, είμαι ξοφλημένος».

Send this to a friend