Αθήνα

16 oC

σποραδικές νεφώσεις

Οικογένεια με έξι παιδιά ζούσε επί 9 χρόνια σε κελάρι φάρμας- Είχαν σφραγίσει τα παράθυρα & δεν είχαν επαφή με άλλους ανθρώπους

Επί 9 ολόκληρα χρόνια ήταν κλεισμένη μέσα στο κελάρι της απομακρυσμένης φάρμας της μία οικογένεια με έξι παιδιά σε χωριό στην βόρεια Ολλανδία.

Επί 9 ολόκληρα χρόνια ήταν κλεισμένη μέσα στο κελάρι της απομακρυσμένης φάρμας της μία οικογένεια με έξι παιδιά σε χωριό στην βόρεια Ολλανδία.

Σύμφωνα με τις ολλανδικές αρχές, οι έρευνες ξεκίνησαν όταν το ένα από τα παιδιά, κατάφερε να δραπετεύσει και να ενημερώσει τις αρχές.

Ο άντρας, που ανέφερε πως ήταν το μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα παιδιά, πήγε σε ένα κοντινό μπαρ και σε συζήτηση που είχε με τον ιδιοκτήτη, αποκάλυψε την μακάβρια ιστορία. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως βρισκόταν κλειδαμπαρωμένος μέσα στο κελάρι για 9 χρόνια, ενώ τα αδέρφια του ήταν μεταξύ 16 και 25 ετών.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία και από την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε ένας άντρας, κατάκοιτος σε ένα κρεβάτι λόγω εμφράγματος που είχε περάσει, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο πατέρας της οικογένειας.

Τα παράθυρα στο κελάρι ήταν σφραγισμένα, ενώ τόσο ο πατέρας όσο και τα παιδιά κάλυπταν τις ανάγκες τους από τον κήπο και τα ζώα της φάρμας.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο δήμαρχος του χωριού, «η μητέρα της οικογένειας είχε πεθάνει πριν φτάσουν εδώ, ενώ όλοι τους έδειχναν να περιμένουν να περάσει, απλά, ο χρόνος». Η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα, που βρισκόταν κοντά στη φάρμα, καθώς δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα παροχής βοήθειας στην έρευνα.

Αναφορικά με τα μέλη της οικογένειας, μεταφέρθηκαν σε ψυχιατρική κλινική για να λάβουν την απαραίτητη βοήθεια.

Send this to a friend