Αθήνα

22 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

«Τι είναι αυτά που λες τώρα;» – Χαμός στο Πρωινό με την απάντηση του Λιάγκα στον Πάνο Καλίδη

ΔΙΕΘΝΗ

Πάει για την έκπληξη ο Σάντερς; Πρώτος στις δημοσκοπήσεις με «βραχεία κεφαλή» από τον Μπάιντεν για το χρίσμα των Δημοκρατικών

Το έχει διεκδικήσει τόσες φορές, ίσως ήρθε η ώρα να το πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις Προεδρικές Εκλογές στις ΗΠΑ ο  Αμερικανός Γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του Reuters/Ipsos, που πραγματοποιήθηκε online και δόθηκε στη δημοσιότητας χθες ένα 20% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων του Δημοκρατικού Κόμματος δηλώνει ότι θα υποστηρίξει τον Σάντερς έναντι των 11 άλλων υποψηφίων για το προεδρικό χρίσμα, ώστε ο ίδιος να βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρόεδρο Τραμπ στις εκλογές.

Επίσης, το 19% υποστήριξε τον Μπάιντεν, το 12% την Ελίζαμπεθ Γουόρεν, το 9% τον Μάικλ Μπλούμπεργκ και 6% τον Πέτε Μπάτιγκιεγκ.

Σημειώνεται, πως Σάντερς και ο Μπλούμπεργκ έχουν αυξήσει τα ποσοστά τους σε καθεμιά από τις τρεις δημοσκοπήσεις (Reuters / Ipsos) που πραγματοποιήθηκαν από τα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ τα ποσοστά που λαμβάνουν ο Μπάιντεν, η Γουόρεν και ο Μπάτιγκιεγκ παραμένουν σταθερά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, η πρόσφατη διαμάχη του Σάντερς με τη Γουόρεν σχετικά με τις θέσεις του πρώτου για τη θέση των γυναικών στην πολιτική – ορισμένες εκ των οποίων ο ίδιος ο Σάντερς αρνείται ότι υποστηρίζει – δεν έπληξαν την δημοτικότητά του.

Ερντογάν μαινόμενος κατά Μπάιντεν: Γράφετε ιστορία με χέρια βαμμένα σε αίμα
Εμβόλιο Johnson & Johnson: Μειώνονται στο μισό οι παραδόσεις στην Ε.Ε.– Κάτω από τον στόχο η εταιρεία
Τί περιουσία έχει ο Μπάιντεν; Η σύγκριση με Τραμπ- Πάμπλουτη Καμάλα Χάρις
Βρετανία-Επικεφαλής Χίθροου και British Airways: Να μπει και η Ελλάδα στην «πράσινη λίστα» για τα ταξίδια
Εξαφάνιση Μαντλίν: «Δολοφονήθηκε στην Πορτογαλία λίγο μετά την απαγωγή του…»
Μεσανατολικό – Μπάιντεν: Υπέρ της κήρυξης «κατάπαυσης του πυρός» τάχθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε επικοινωνία με Νετανιάχου