• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 18:16

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Παιχνίδια της μοίρας: Γέννησε το παιδί της κολλητής της και εκείνη πέθανε πριν το καν το δει

Μία συγκινητική ιστορία έγινε γνωστή τις προηγούμενες ημέρες και στο άκουσμα της μόνο συγκλονίζει. 

Πρόκειται για την ιστορία δύο κολλητών από το δημοτικό, την Bec και την Jes, που είχαν περάσει πολλά μαζί και είχαν μοιραστεί πολλές εμπειρίες για πάνω από είκοσι χρόνια.

Πέρυσι οι δύο φίλες ήρθαν ακόμα πιο κοντά. Η Jes συμφώνησε να γίνει παρένθετη μητέρα για το μωρό της κολλητής της. Η Bec Arena έδινε μάχη με την κυστική ίνωση και αγωνιζόταν να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγό της Gareth. H καλύτερή της φίλη Jes Brockie και ο σύζυγός της Jeremy, ο οποίος είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αποφάσισαν να τους κάνουν το καλύτερο δώρο και να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους.

Η Bec και ο Gareth μάλιστα φρόντισαν να μοιραστούν τη χαρά τους φτιάχνοντας ένα βίντεο στο οποίο ανακοίνωναν τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης:

«Δεν είναι μυστικό πως η κυστική ίνωση έκανε την προσπάθειά μας να γίνουμε γονείς δύσκολη. Έτσι το να περιμένουμε το μωρό μας σε λιγότερο από έξι μήνες μοιάζει κάπως σουρεαλιστικό. Πρέπει όμως να παραδεχτούμε ότι δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτήν την ευλογία αν δεν είχαμε κάποιους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μας. Είμαστε τυχεροί που έχουμε την Jes και την οικογένειά της να μας βοηθήσουν σε όλο αυτό. Η Jes είναι φίλη για πάνω από 20 χρόνια και τώρα γίνεται η παρένθετη μητέρα που κυοφορεί και προστατεύει το μωρό μας. Ο Gareth και εγώ δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε πόσο ευγνώμονες είμαστε στην Jes, τον Jeremy και τα παιδιά τους για το ταξίδι που κάνουν μαζί μας. Τους θεωρούμε πλέον οικογένεια και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που το μωρό μας θα έχει μια "έξτρα" οικογένεια».

Η Bec έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο πριν προλάβει να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της, σύμφωνα με την Mirror. Ο συντετριμμένος σύζυγός της Gareth έμεινε να μεγαλώνει μόνος του το μωρό τους και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τον μικρό.

Ο Jeremy έγραψε ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα στα social media αφιερωμένο στη γυναίκα του που κυοφόρησε το παιδί: «Είμαι πού υπερήφανος για την γυναίκα μου Jessica. Το να αφιερώνεις το σώμα σου για κάποιον άλλο είναι πραγματικά σπουδαίο».

Send this to a friend