Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πατέρας «έφαγε» 150.000 δολάρια σε πόρνες, ποτά και τζόγο από δωρεές που δόθηκαν για να γίνει καλά το παιδί του (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο μικρός Ζοάο Μιγκέλ Άλβες έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς διαγνώσθηκε με μια σπάνια νευρομυϊκή διαταραχή.

Ο μικρός Ζοάο Μιγκέλ Άλβες έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς διαγνώσθηκε με μια σπάνια νευρομυϊκή διαταραχή.

Τους τελευταίους 7 μήνες όταν και διαγνώστηκε με την ασθένεια ο πατέρας και η μητέρα του ξεκίνησαν μια μεγάλη εκστρατεία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στη Βραζιλία, προκειμένου να συγκεντρωθούν  χρήματα για να κάνει ο μικρούλης μια λεπτή επέμβαση που θα του έσωζε και θα του καλυτέρευε τη ζωή.

Ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε και από τον οβολό του και το υστέρημα του, κατάφερε να συγκεντρωθούν 250.000 δολάρια.

Μόλις η οικογένεια πήρε τα χρήματα στα χέρια της και ενώ κανονίζονταν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επέμβαση, ο πατέρας του 2χρονου με το όνομα Ματέους, Ροντρίγκεζ Λιρόι Άλβεζ, αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι του.

Και όταν η γυναίκα ύστερα από μερικές ημέρες μπήκε στον τραπεζικό λογαριασμό είδε ότι έλειπαν 150.000 από τα χρήματα για την επέμβαση του γιού της.

Ο Ματέους τα είχε πάρει και τα είχε φάει σε ποτά, γυναίκες και τζόγο. Ύστερα από λίγες ημέρες και αφού είχε αναβληθεί η επέμβαση ο μικρούλης Ζοαό πέθανε.

Ο πατέρας του συνελήφθη μετά τη μήνυση που υπέβαλλε η σύζυγος του. Παραδέχτηκε ότι έμεινε σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο και τα βράδια διοργάνωνε πάρτι μαζί με πανέμορφες γυναίκες. Τα πάρτι περιελάμβαναν σεξ, αλκοόλ και πολύ τζόγο.

Με πληροφορίες από DailyMail, metro, globo.com

Send this to a friend