• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 21:35

Αθήνα

12 oC

αραιές νεφώσεις

Περίεργη υπόθεση: 14χρονος ισχυρίζεται ότι τον κρατούσαν όμηρο επί 7 χρόνια

Ένα 14χρονο αγόρι βρέθηκε να περιπλανιέται στο Κεντάκι και υποστήριξε ότι τον κρατούσαν όμηρο επί εφτά χρόνια.

Ένα 14χρονο αγόρι βρέθηκε να περιπλανιέται στο Κεντάκι και υποστήριξε ότι τον κρατούσαν όμηρο επί εφτά χρόνια.

Οι αστυνομικές αρχές στο Ιλινόι περιμένουν το τεστ DNA προκειμένου να διαπιστώσουν εάν το παιδί είναι πράγματι ο  Τίμοθι Πίτζεν, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2011, λίγο πριν την αυτοκτονία της μητέρας του.

Ο έφηβος βρέθηκε την Τετάρτη και είπε στους αστυνομικός ότι ονομάζεται Τίμοθι και πως τον κρατούσαν όμηρο τα τελευταία επτά χρόνια δύο λευκοί άνδρες τους οποίους περιέγραψε ως «μποντιμπιλντεράδες».

Όπως είπε, κατάφερε να δραπετεύσει και διέσχισε μια γέφυρα, περνώντας έτσι από το Οχάιο στο Κεντάκι. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε λήψη γενετικού υλικού προκειμένου να διαπιστωθεί ότι πρόκειται πράγματι για το το αγνοούμενο παιδί.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για το παιδί. Η τελευταία φορά που ο Τίμοθι Πίτζεν εθεάθη ζωντανός ήταν τον Μάιο του 2011, όταν η μητέρα του Έιμι Φράι-Πίτζεν τον πήρε από το σχολείο του στο προάστιο Ορόρα του Σικάγο και τον πήγε σε ένα ζωολογικό κήπο.

O Τίμοθι Πίτζεν με τη μητέρα του

Μετά την εξαφάνιση του, η γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Σύμφωνα με το ABC7 Chicago, η μητέρα του άφησε σημείωμα στο οποίο έγραφε: «Ο Τιμ είναι κάπου ασφαλής, με ανθρώπους που τον αγαπούν και θα τον φροντίσουν. Δεν θα τον βρείτε ποτέ».

Send this to a friend