Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πήγε στο Νοσοκομείο με αφόρητους πόνους μετά από πάρτι και οι γιατροί βρήκαν νεκρή χελώνα μέσα στον κόλπο της…

Άφωνοι έμειναν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Τενερίφης όταν ανακάλυψαν την αιτία των αφόρητων πόνων που είχε μια γυναίκα. 

Η γυναίκα υπέφερε από τον πόνο και επισκέφτηκε τοπικό νοσοκομείο για εξετάσεις. Τότε, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι μέσα στον κόλπο της υπήρχε μια νεκρή χερσαία χελώνα, την οποία αφαίρεσαν. 

Σύμφωνα με την ABC.«Μια γυναίκα με καταγωγή από τη Βρετανία επισκέφθηκε τα επείγοντα περιστατικά στο νοσοκομείο EL Mojon στην Αρόνα της Τενερίφης, το Σάββατο, γιατί πονούσε στην κοιλιά. Οι γιατροί που είχαν υπηρεσία εκείνη την ώρα την εξέτασαν και είδαν πως η δυσφορία που αισθανόταν οφειλόταν στο γεγονός πως η γυναίκα, η οποία κατοικεί στο νησί, είχε μια νεκρή χελώνα μέσα στον κόλπο της η οποία της προκάλεσε σοβαρή μόλυνση».

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες καθώς υπάρχουν υποψίες πως η γυναίκα έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, ωστόσο η γυναίκα τους ενημέρωσε πως δεν επιθυμεί να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Το περιστατικό συνέβη και τα δημοσιεύματα είναι αληθή. Η γυναίκα δεν γνωρίζει πώς η χελώνα κατέληξε στο σημείο που βρέθηκε, ούτε και εμείς».

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Periodico, η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς πως άρχισε να αισθάνεται περίεργα μετά από ένα πάρτι στο οποίο είχε πάει παρέα με συμπατριώτες της δύο ημέρες νωρίτερα.

 

Send this to a friend