Αθήνα

9 oC

σποραδικές νεφώσεις

Δεν γίνονται αυτά! Πύθωνας βγήκε από τη λεκάνη της τουαλέτας και του δάγκωσε τα γεννητικά όργανα...

Δεν γίνονται αυτά! Πύθωνας βγήκε από τη λεκάνη της τουαλέτας και του δάγκωσε τα γεννητικά όργανα...

Μια απίστευτη κατάσταση βίωσε ένας άνδρας από τη Μαλαισία, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από έναν πύθωνα ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα του σπιτιού του.

[adsense]

Ο Atthaporn Boonmakchuay καθόταν στη λεκάνη όταν, σύμφωνα με την Daily Mail, ένιωσε ένα δυνατό πόνο στο πέος του. «Ήμουν στην τουαλέτα, όταν ξαφνικά ένιωσα ένα πολύ έντονο πόνο. Αμέσως είδα έκπληκτος το φίδι να έχει δαγκώσει τα γεννητικά μου όργανα», oμολόγησε ο ίδιος.

pithonas1

Ο 38χρονος άντρας έβαλε αμέσως τις φωνές, καλώντας τη γυναίκα του που βρισκόταν στο σπίτι σε βοήθεια και προσπαθώντας παράλληλα να ελευθερώσει το πέος του από το στόμα του φιδιού, που έφτανε σε μήκος τα 3,5 μέτρα.

pithonas2

Λίγα λεπτά πριν χάσει τις αισθήσεις του από υπερβολική αιμορραγία, ο 38χρονος κατάφερε να περάσει ένα σχοινί στο κεφάλι του φιδιού και να το δέσει στην πόρτα του μπάνιου. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

[adsense]

Ο 38χρονος νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο σύμφωνα με την Daily Mail, ενώ ειδικό συνεργείο ανέλαβε να επιστρέψει τον πύθωνα στο φυσικό του περιβάλλον.

Send this to a friend