Αθήνα

9 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παραμορφώθηκε η Αγγελική Ηλιάδη; Η ενόχλησή της με τα σχόλια για τις επεμβάσεις

ΔΙΕΘΝΗ

To Playboy μποϊκοτάρει το Facebook και κλείνει όλους τους λογαριασμούς του- «Δε θέλουμε να γίνουμε συνεργοί στην έκθεση των δεδομένων»

Το Playboy ανακοίνωσε πως κλείνει τους λογαριασμούς του στο Facebook μετά το σκάνδαλο για κατάχρηση προσωπικών δεδομένων από την εταιρεία Cambridge Analytica. 

Το Playboy ανακοίνωσε πως κλείνει τους λογαριασμούς του στο Facebook μετά το σκάνδαλο για κατάχρηση προσωπικών δεδομένων από την εταιρεία Cambridge Analytica. 

«Τα τελευταία νέα για την κακοδιαχείριση των δεδομένων των χρηστών από το Facebook μάς ώθησε στην απόφαση να αναστείλουμε σε αυτή τη φάση τη δραστηριότητά μας στην πλατφόρμα», δήλωσε την Τετάρτη το περιοδικό ενηλίκων.

«Το Playboy έχει περισσότερους από 25 εκατομμύρια ακολούθους στις σελίδες του στο Facebook και δεν θέλουμε να γίνουμε συνεργοί στην έκθεση των δεδομένων τους στις εν λόγω πρακτικές. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να απενεργοποιήσουμε τους λογαριασμούς που διαχειρίζεται απευθείας η Playboy Enterprises» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, η οποία επιτίθεται στο κοινωνικό δίκτυο, λέγοντας ότι τόσα χρόνια δυσκολευόταν να επιδιώξει τους επιχειρηματικούς στόχους και να αυξήσει την απήχηση του εξαιτίας των αυστηρών κανονισμών που επιβάλλει το Facebook στο περιεχόμενο που δημοσιεύεται μέσω της πλατφόρμας.

«Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να αλλάξουμε τη φωνή του Playboy ώστε να προσαρμοστούμε σε αυτό που το Facebook θεωρεί κατάλληλο για να δημοσιευτεί στην πλατφόρμα του», αναφέρει η ανακοίνωση και τονίζει ότι η εταιρεία υπήρξε πάντοτε συνώνυμο της προσωπικής ελευθερίας και της σεξουαλικής απόλαυσης και η απενεργοποίηση των λογαριασμών του στο Facebook είναι «ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Θεοφάνια: O Πούτιν βούτηξε στους -20 βαθμούς τρεις φορές, στο όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Nτοκιμαντέρ του ITV: «Μας είπαν να πούμε ψέματα» – Γιατροί στη Γουχάν σπάνε τη σιωπή τους
Ιστορική απόφαση Τζο Μπάιντεν: Όρισε την πρώτη διεμφυλική υφυπουργό στις ΗΠΑ
Τουρκία: Διαδοχικές εκρήξεις στο εργοτάξιο του πυρηνικού εργοστασίου Ακκούγιου (vid)
Σεισμός 6,6 βαθμών Ρίχτερ «χτύπησε» την Αργεντινή
Μισέλ: Απόλυτη προτεραιότητα της ΕΕ η επιτάχυνση των εμβολιασμών