Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Ραγίζει καρδιές το σημείωμα 10χρονης που αυτοκτόνησε για να «κάνει ευτυχισμένη τη μητέρα της» - «Από τη μέρα που γεννήθηκα...»

Ένα συγκλονιστικό σημείωμα άφησε 10χρονη που αυτοκτόνησε στο Μεξικό.

Ένα συγκλονιστικό σημείωμα άφησε 10χρονη που αυτοκτόνησε στο Μεξικό.

Η 10χρονη αυτοκτόνησε στις 6 Ιανουαρίου την ημέρα των «τριών μάγων» για τους ισπανόφωνους λαούς, στην πολιτεία Αγουασκαλιέντες, στο βόρειο κεντρικό Μεξικό.

Η μικρή άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι αυτοκτονεί για να «κάνει τη μητέρα της την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο».

Η 10χρονη θεωρούσε πως έφταιγε για το γεγονός πως ο πατέρας της έφυγε από το σπίτι.

«Αγαπημένοι τρεις μάγοι, θέλω μόνο να σας ζητήσω η μητέρα μου να είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο από τη στιγμή που δεν θα βρίσκομαι πια εδώ γιατί από τη μέρα που γεννήθηκα της φέρνω πόνο και καταστρέφω τη ζωή της, καθώς εγώ ήμουν ο λόγος που ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι μας». 

«Αυτό που θέλω να ζητήσω είναι η μητέρα μου να είναι ήρεμη, να μη δουλεύει πολύ, το καλύτερο δώρο που μπορώ να ζητήσω είναι η ευτυχία της. Ελπίζω κάποια μέρα να με θυμάσαι και στον ουρανό, τελικά, να με αγκαλιάσεις. Νομίζω ότι το καλύτερο δώρο για τους τρεις μάγους είναι να αυτοκτονήσω. Όπως πάντα μου έλεγες "εύχομαι να μην είχες γεννηθεί ποτέ". Σ' αγαπώ τόσο πολύ μαμά, ξέρω πως οι τρεις μάγοι δεν υπάρχουν αλλά σου δίνω αυτό το υπέροχο δώρο». 

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ η Αρχές ερευνούν τη σχέση μητέρας και κόρης, ενώ οι γείτονες ανέφεραν ότι δεν παρουσίασε σημάδια κατάθλιψης.

Send this to a friend