Αθήνα

6 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σάλος από τις δηλώσεις της υπηρέτριας του Μάικλ Τζάκσον: Ήταν πράγματι παιδόφιλος

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Adrian McManus που εργάστηκε επί τέσσερα χρόνια στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, την Neverland, έχοντας την καθημερινή ευθύνη της καθαριότητας του δωματίου του ποπ σταρ.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Adrian McManus που εργάστηκε επί τέσσερα χρόνια στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, την Neverland, έχοντας την καθημερινή ευθύνη της καθαριότητας του δωματίου του ποπ σταρ.

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος», είπε 56χρονη γυναίκα μιλώντας στην Daily Mail και προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, που εστιάζει στις μαρτυρίες δύο ανδρών για την κακοποίησή τους από τον ποπ σταρ ενώ ήταν ακόμη αγόρια, η 56χρονη πρώην υπηρέτρια του Μάικλ Τζάκσον έφερε στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που «καίνε» τον βασιλιά της ποπ.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ένας παιδόφιλος που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά «δεκάδες παιδιά», καταγράφοντας σε βίντεο τις αρρωστημένες επαφές του και διατηρώντας ένα μυστικό αρχείο με το πορνογραφικό υλικό.

Μιλώντας στην Daily Mail, η πρώην καθαρίστρια του ποπ σταρ εξήγησε πως, τον καιρό που εργαζόταν στο ράντσο, έβλεπε καθημερινά νεαρά αγόρια να «περνάνε» από την κρεβατοκάμαρα του τραγουδιστή.

Όταν η ίδια έμπαινε αργότερα στο δωμάτιο να το καθαρίσει, ερχόταν αντιμέτωπη με «ευρήματα» που έδειχναν τι είχε προηγηθεί εκεί. Όπως εξομολογείται είχε βρει πολλές φορές τα εσώρουχα του Τζάκσον και μικρών αγοριών από το τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ έβλεπε επανειλημμένα παιδιά να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά στο σπίτι.

Μάλιστα, όπως λέει, είχε δει με τα μάτια της τον ποπ σταρ να κάνει μπάνιο μαζί με γυμνά αγόρια, ενώ εντύπωση της είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν κρυμμένα σε πολλά συρτάρια σωληνάρια με βαζελίνη και άλλα περίεργα αντικείμενα, όπως βιβλία για τον αυνανισμό.

Παράλληλα, η Adrian McManus θεωρεί ότι ο τραγουδιστής, κατέγραφε τις προσωπικές του στιγμές με τα ανήλικα θύματά του. Η ίδια, ισχυρίζεται ότι είχε δει το μυστικό αρχείο των βιντεοκασετών, που αργότερα ο Τζάκσον έκρυψε σε μια αίθουσα προβολής, μακριά από τη Neverland, όπως λέει στη συνέντευξή της, αφού το περιεχόμενό του θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη φυλακή.

Send this to a friend