• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 09:26

Αθήνα

6 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σάλος με αναπληρώτρια καθηγήτρια που έχασε την παρθενιά της από 15χρονο μαθητή

Πρώην εργαζόμενη σε γυμνάσιο του Χιούστον των ΗΠΑ είχε ερωτικές σχέσεις με 15χρονο μαθητή από τον οποίο έχασε την παρθενιά της. 

Ο λόγος για τη Χάνα Παρίσα Σιμπόγιε που είπε στην αστυνομία ότι ότι έχασε την παρθενιά της στο σχολείο το καλοκαίρι του 2017 από έναν πρώην μαθητή, με τον οποίο έκανε σεξ στο σπίτι του, σε ένα πάρκο και σε ένα ξενοδοχείο.

Ανώνυμος που είχε πιάσει επ’ αυτοφώρω τον 15χρονο μαθητή και τη Σιμπόγιε ξαπλωμένους σε κρεβάτι δωματίου ενημέρωσε τον βοηθό διευθυντή του γυμνασίου Labay, που προσέφυγε στην αστυνομία. 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό KPRC στο κινητό τηλέφωνο της κατηγορούμενης εντοπίστηκαν πολλές άσεμνες φωτογραφίες όπως επίσης και βίντεο με τους δυο να κάνουν σεξ.

Η 24χρονη εργαζόταν ως βοηθός και αναπληρώτρια καθηγήτρια και κατηγορειται για ανάρμοστη σχέση με μαθητή και σεξουαλική επίθεση σε παιδί. Όπως ανέφερε στο δικαστήριο, «αγάπησε με όλη της την καρδιά» τον 15χρονο.

Ο δικαστής διέταξε να μείνει μακριά από το αγόρι και τους συγγενείς του. Επίσης, θα πρέπει επίσης να μείνει μακριά από κάθε εγκατάσταση, σχολείο ή κατοικία όπου βρίσκεται το παιδί.

Σε περίπτωση που κριθεί ένοχη για τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 17 έτη. Στις 11 Νοεμβρίου θα μάθει την ποινή της.

Send this to a friend