Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Απασφάλισε» ο Σαλβίνι: Προσπαθούμε να πείσουμε την Τουρκία να μπει στην Ε.Ε. ενώ έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή την Κύπρο

«Ρουκέτες» πέταξε προς την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι, καρφώνοντας την Ευρώπη για τους χειρισμούς της στο θέμα της Ρωσίας αλλά και το Κυπριακό!

«Ας μην διανοηθούν να μας στείλουν επιτρόπους, τρόικες και μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες», τόνισε ο Σαλβίνι, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι ο ιταλικός δημόσιος προϋπολογισμός θα εγκριθεί και από το ιταλικό κοινοβούλιο και θα τεθεί σε εφαρμογή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σε ό, τι αφορά στις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, τις χαρακτήρισε «οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη».

Πάνω στο ίδιο θέμα, με αναφορά στην Τουρκία και στο Κυπριακό, πρόσθεσε:

«Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».

Send this to a friend