Αθήνα

9 oC

ψιχάλες

Serial killer της Κύπρου: Εξομολογήθηκε ο «Ορέστης» - Αποκάλυψε τα εγκλήματά του

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τις αποκαλύψεις για την πρωτοφανή εγκληματική δράση του 35χρονου «Ορέστη», στην Κύπρο.

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τις αποκαλύψεις για την πρωτοφανή εγκληματική δράση του 35χρονου «Ορέστη», στην Κύπρο.

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να βρεθούν τα θύματα του serial killer, εκείνος αποφάσισε να εξομολογηθεί για τις δολοφονίες που διέπραξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com, η συνάντηση του serial killer με συγκεκριμένο ιερωμένο έλαβε χώρα στον αστυνομικό σταθμό όπου κρατείται τις τελευταίες εβδομάδες. Εκεί ο «Ορέστης» φέρεται να εξομολογήθηκε σε δυο ημέρες, όλα τα εγκλήματα τα οποία διέπραξε τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το μυστήριο της εξομολόγησης εκτυλίχθηκε προτού ο 35χρονος οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου για έκτη φορά.

Το email…

Υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη, ανανεώθηκε το έκτο κατά σειρά οκταήμερο διάταγμα προσωποκράτησής του, αφού, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο ανακριτή της υπόθεσης, Ανώτερο Υπαστυνόμο Ιωάννη Γιωρκάτζη, οι Αρχές θα πραγματοποιήσουν έρευνες σε τέσσερα σημεία εντός Λευκωσίας για πιθανά νέα τεκμήρια. Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο βρίσκεται ένα νέο email του serial killer το οποίο κατά πάσα πιθανότητα συνδέεται άμεσα με την υπόθεση. Σημειώνεται, ότι ο 35χρονος έχει συμπληρώσει 50 ημέρες κρατούμενος.

Send this to a friend