Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Συνελήφθη ενώ έκανε σόου σε στριπτιτζάδικο η πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς

Μέσα σε ένα στριπτιτζάδικο στο Οχάιο συνελήφθη τη στιγμή που έκανε το νούμερό της η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, γνωστή για τη σχέση που ισχυρίζεται ότι είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο δικηγόρος της στο Twitter, η Στόρμι Ντάνιελς συνελήφθη λόγω του ότι άφησε πελάτες να την αγγίξουν ενώ έκανε το νούμερο της σε στριπτιτζάδικο, κάτι που αποτελεί παραβίαση του νόμου στο Οχάιο ενώ κάνει λόγο για μια κίνηση «πολιτικά υποκινούμενη», προσθέτοντας ότι, η Ντάνιλες είχε κάνει το ίδιο νούμερο σε εκατοντάδες κλαμπ στην αμερικανική επικράτεια και η σύλληψή της έχει «άρωμα απόγνωσης».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου, η πελάτισσά του δέχθηκε «μη σεξουαλικό άγγιγμα» από πελάτη του στριπτιτζάδικου, στο οποίο έδινε παράσταση. Η νομοθεσία του Οχάιο προβλέπει την απαγόρευση αγγίγματος γυμνών ή ημίγυμνων χορευτών από μη μέλη της οικογένειάς τους.

Η Στόρμι Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ, το 2006 την περίοδο που ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν παντρεμένος με τον ίδιο να αρνείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί της.

Η Ντάνιελς μηνύει τον Τραμπ και τον πρώην δικηγόρο του για μη τήρηση εμπιστευτικής συμφωνίας που είχαν συνάψει λίγες μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Send this to a friend