Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες αποκαλύψεις από γυναίκα που βίαζε από τα 14 μέχρι τα 17 της χρόνια

Λίγο καιρό μετά την αυτοκτονία του Επστάϊν στη φυλακή νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως από θύμα που φέρεται να υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον γνωστό χρηματιστή.

Λίγο καιρό μετά την αυτοκτονία του Επστάϊν στη φυλακή νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως από θύμα που φέρεται να υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον γνωστό χρηματιστή.

Η Γυναίκα χαρακτηρίζεται «θύμα - 1», και σύμφωνα με αγωγή που κατέθεσε κατά των εκτελεστών της διαθήκης του Τζέφρι Έπσταϊν, ο επιχειρηματίας την κακοποιούσε σεξουαλικά επί τρία χρόνια, από τότε που ήταν 14 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός χρηματιστής καταδικάστηκε για παιδεραστία και κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων κοριτσιών σε Φλόριντα και Νέα Υόρκη.

Η γυναίκα κατηγορεί τον Έπσταϊν για εξαναγκασμό σε σεξουαλικές πράξεις, το 2002, και όπως αναφέρει, την περίοδο εκείνη η αδερφή της ήταν άρρωστη και η οικογένειά της υπέφερε τόσο από την ανέχεια που αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι και να βρει δουλειά για να στείλει χρήματα στους γονείς της. Τότε, μια μεγαλύτερη φίλη της την οδήγησε στη βίλα του Έσπσταϊν στο Μανχάταν.

Στην αρχή πίστευε ότι θα λάμβανε εκατοντάδες δολάρια για μασάζ στον επιχειρηματία, ωστόσο κατέληξε να εξαναγκάζεται σε μια σειρά από σεξουαλικές πράξεις. Η ανήλικη τότε γυναίκα μέχρι τα 17 της χρόνια υπέστη επανειλημμένα σεξουαλική κακοποίηση. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά ακόμη και υπάλληλος του Επσταϊν.  Επίσης, αποκαλύπτει ότι μετά τη σεξουαλική πράξη με τον επιχειρηματία, πληρωνόταν από δύο βοηθούς του.

Η αγωγή κατατέθηκε κατά των εκτελεστών της διαθήκης Έπσταϊν, Ντάρεν Ίνταικ και Ρίτσαρντ Καν, που ήταν επί χρόνια δικηγόροι του χρηματιστή, με την περιουσία να εκτιμάται ότι κεπερνά τα 577 εκατομμύρια δολάρια.

Send this to a friend