• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 09:53

Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σοκάρει ο οδηγός του φορτηγού που γλίτωσε τελευταία στιγμή στη Γένοβα: «Tο ΙΧ μπροστά μου εξαφανίστηκε!»

Οι φωτογραφίες του φορτηγού που στέκεται στο χείλος του γκρεμού επάνω στην γέφυρα Μοράντι της Γένοβας κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με τα ιταλικά μέσα να κάνουν λόγο για θαύμα!

Ο οδηγός του φορτηγού, εργαζόταν στην συγκεκριμένη εταιρεία μεταφορών εδώ και ένα χρόνο και χθες, το φορτηγό ταξίδευε από την Σαβόνα προς την Γένοβα και βρισκόταν στην μία από τις δύο λωρίδες της γέφυρας με κατεύθυνση το Λεβάντε. «Είδα το κενό και την κόλαση» αφηγείται ο 37χρονος φορτηγατζής

«Μόλις με είχε προσπεράσει ένα αυτοκίνητο. Το είδα να με φτάνει από τους καθρέφτες, με πέρασε και στη συνέχεια; μπήκε μπροστά μου. Μόλις είχαμε φτάσει στη γέφυρα» λέει ο οδηγός του πράσινου φορτηγού. «Έβρεχε, έβρεχε πολύ και δεν μπορούσες να τρέξεις. Όταν με προσπέρασε, έκοψα ταχύτητα για να κρατήσω μια ορισμένη απόσταση, επειδή το φρενάρισμα με την βροχή ήταν αδύνατο και η ορατότητα ήταν περιορισμένη. Δεν μπορούσες να δεις και πολλά. Κάποια στιγμή τα πάντα γύρω μου άρχισαν να τρέμουν. Το αυτοκίνητο μπροστά μου εξαφανίστηκε. Σαν να είχε χαθεί μέσα στα σύννεφα. Κοίταξα ψηλά και είδα τον πυλώνα της γέφυρας να πέφτει. Φρέναρα. Όχι μόνο φρέναρα, κάρφωσα τα πόδια μου στα φρένα για να σταματήσει το φορτηγό. Ενστικτωδώς, όταν είδα το κενό μπροστά μου, έβαλα όπισθεν, σαν να προσπαθούσα να ξεφύγω από αυτή την κόλαση» περιγράφει σοκαρισμένος.

«Κατάλαβα πως όλα είχαν καταρρεύσει, πως έπρεπε να ξεφύγω. Πετάχτηκα έξω από το φορτηγό και άρχισα να τρέχω. Έβρεχε καταρρακτωδώς. Είδα κι άλλους οδηγούς και τους είπα να φύγουν αμέσως». Μόλις σνειδητοποίησε τι συνέβη, έκανε όπισθεν και βγήκε τρέχοντας από το φορτηγό.

Send this to a friend