Αθήνα

11 oC

αραιές νεφώσεις

Δεν αστειεύεται ο Ερντογάν! Σοκαριστικό βίντεο με οn camera «απαγωγή» δασκάλων στην Μολδαβία, που θεωρούνται Γκιουλενιστές

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα και, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνει άνδρες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών να απαγάγουν τον διευθυντή σχολείου στην Μολδαβία και άλλους πέντε υπαλλήλους του.

Όπως σημειώνεται, πρόκειται για άλλη μια από τις πολλές απαγωγές που σχεδιάζει και ενορχηστρώνει ο Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να εξοντώσει τους υποστηρικτές του εχθρού του Φετουλάχ Γκιουλέν, όπου κι αν βρίσκονται! Αν πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, είναι ο Turgay Şen, ο γενικός διευθυντής του σχολείου στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας ο οποίος αναγκάστηκε την Άνοιξη να ζητήσει άσυλο στην χώρα προκειμένου να προστατευθεί από τον Ερντογάν. Ο Sen είχε κρατηθεί από την αστυνομία της Μολδαβίας με τις κατηγορίες της χρηματοδότησης τρομοκρατών ενώ εκείνος κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο για να πάρει μέρος σε ένα συνέδριο στην Ρουμανία.

Τότε, η τουρκική κυβέρνηση είχε ζητήσει να κλείσει το σχολείο για σχέσεις με τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά των παιδιών τα οποία κρατούν στην άκρη Τούρκοι πράκτορες αλλά και μια γυναίκα να φωνάζει απελπισμένη.

Send this to a friend