Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Καθίστε αλλιώς θα σας σκοτώσω» σοκάρουν οι μαρτυρίες των παιδιών στην Λάρνακα- Φόβος ότι ο απαγωγέας τους έδωσε λεμονάδα με ηρεμιστική ουσία

Σε εξετάσεις υποβάλλονται τα δύο 11χρονα αγόρια που εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Λάρνακα, μετά την απαγωγή τους για 8 ώρες. Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για την κατάσταση υγείας των 11χρονων μαθητών, αναφέροντας, ότι: «Σε σχέση με το σημερινό περιστατικό απαγωγής μαθητών στην Επαρχία Λάρνακας, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, μετά τον εντοπισμό τους, τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους και παρακολουθούνται από τους επί καθήκοντι παιδιάτρους».

ΣΧΕΤΙΚΑ

Την ίδια ώρα το Υπουργείο Υγείας απευθύνει έκκληση προς όλα τα ΜΜΕ να παραμείνουν στην επίσημη ενημέρωση, με τον ίδιο σεβασμό και ευαισθησία που επέδειξαν μέχρι στιγμής ως προς τη διάδοση και την αναπαραγωγή πληροφοριών, που πιθανόν να προκαλέσουν αναστάτωση στους οικείους τους.

Όπως αναφέρει το sigmalive, επικαλούμενο αστυνομικές πληροφορίες για τα δύο παιδιά εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν πιει κάτι. Και αυτό διότι εντοπίστηκαν ναρκωμένα τα παιδιά στο διαμέρισμα.

Μαρτυρία 10χρονου για απαγωγή: «Κάτσετε αλλιώς θα σας σκοτώσω»

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, ένα από τα 11χρονα παιδιά εξιστόρησε στην Αστυνομία όλα όσα έγιναν το πρωί που τους προσέγγισε ο άγνωστος άντρας.

Όπως ανέφερε ο 11χρονος τους προσέγγισε αναφέροντας ότι είναι ο νέος δάσκαλος Γεωγραφίας και τους είπε να τον ακολουθήσουν, τους έβαλε με τη βία στο όχημα αναφέροντας τους χαρακτηριστικά «Κάτσετε αλλιώς θα σας σκοτώσω».

Έπειτα, τους πήγε στο διαμέρισμά τους, τους είπε να βγάλουν τα παπούτσια και τους έφτιαξε λεμονάδα, την όποια τους έβαλε να την πιούν.

Στη λεμονάδα πιστεύεται ότι είχε βάλει την ηρεμιστική ουσία lorazepam.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Σίγμα, Σωτήρη Παπαδόπουλο, εξετάζουν τους υπολογιστές του συγκεκριμένου προσώπου για να βρουν οτιδήποτε μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Send this to a friend