• Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου
  • 19:01

Αθήνα

26 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σρι Λάνκα: Νεκρά και τα τρία παιδιά του μεγιστάνα ιδιοκτήτη του Asos.com

Νεκρά στη Σρι Λάνκα τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του πλουσιότερου άνδρα της Δανίας και μεγαλομετόχου της Asos, Αντρες Χολ Πόλσιν.

Νεκρά στη Σρι Λάνκα τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του πλουσιότερου άνδρα της Δανίας και μεγαλομετόχου της Asos, Αντρες Χολ Πόλσιν.

Όπως έγινε γνωστό τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του πλουσιότερου άνδρα της Δανίας και μεγαλομετόχου της Asos, Αντρες Χολ Πόλσιν σκοτώθηκαν στο μακελειό στη Σρι Λάνκα, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 290 άνθρωποι.

Η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει: «Δυστυχώς, μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή. Επομένως δεν έχουμε άλλα σχόλια».

Ο Άντρες Χολ Πόλσιν, είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης της αλυσίδας ειδών ένδυσης Bestseller και ο μεγαλύτερος μέτοχος στην Asos.com. Ο Δισεκατομμυριούχος επιβεβαίωσε ότι οι τρεις Δανοί που έχασαν τη ζωή τους ανήμερα του Πάσχα στο μακελειό ήταν τα τρία του παιδιά.

Σύμφωνα με το Bloomberg ο Άντρες Χολ Πόλσιν είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος της Δανίας με περιουσία 41,6 δισεκατομμυρίων δανέζικες κορώνες.

Ζει καθημερινά στο κτήμα Constantinsborg κοντά στο Aarhus. Κληρονόμησε την εταιρεία Bestseller, η οποία ιδρύθηκε το 1975 από τους γονείς του και σήμερα είναι ο μόνος ιδιοκτήτης της, ενώ κατέχει μετοχές εταιρειών όπως Normal και Asos.

 

View this post on Instagram

 

3 x små ferie basser 🐻

A post shared by ALMA STORM HOLCH POVLSEN (@almashpovlsen) on

 

Send this to a friend