Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Στη φυλακή ο νοσηλευτής και φίλος του απαγωγέα που του χορήγησε τα ψυχοφάρμακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον του 41χρονου νοσηλευτη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Πρόκειται για τον 41χρονο νοσηλευτή που φέρεται να χορήγησε στον απαγωγέα τα ψυχοφάρμακα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με καταγγελία ο νοσηλευτής προσπάθησε να πείσει γιατρό να του εκδώσει συνταγή για τα φάρμακα, ώστε να καλυφθεί το γεγονός ότι βρέθηκαν στο διαμέρισμα του απαγωγέα ασυνταγογράφητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σύμφωνα με το politis.com.cy, οι ανακριτές της υπόθεσης αποφάσισαν ότι ο νοσηλευτής θα έπρεπε να παραμείνει υπό κράτηση για να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για την υπόθεση και σήμερα το πρωί τον οδήγησαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης δύο ημερών.

Εναντίον του νοσηλευτή εξετάζεται και υπόθεση παράνομης χορήγησης ηρεμιστικών χαπιών που βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου υπόπτου – απαγωγέα των δύο παιδιών.Κατηγορείται για παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.

Send this to a friend