Αθήνα

18 oC

αραιές νεφώσεις

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες μετά το "πιστολιδι" σε σπίτι στις Βρυξέλλες-Ένας δράστης "εξουδετερώθηκε"

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες μετά το "πιστολιδι" σε σπίτι στις Βρυξέλλες-Ένας δράστης "εξουδετερώθηκε"

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πυρά σήμερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης της βελγικής και γαλλικής αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ερευνών των βελγικών αρχών σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, γνωστοποίησε στο Γαλλικό Πρακτορείο η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου, χωρίς να διευκρινίσει την υπηκοότητά τους.

[adsense]

Τρεις εξ αυτών τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας εφόδου σε διαμέρισμα στην περιοχή Φόρεστ των Βρυξελλών κι ένας τέταρτος κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων που ακολούθησαν στη συνοικία, επισήμανε ο Έρικ Φαν ντερ Σιπτ, εκπρόσωπος τύπου του ομοσπονδιακού εισαγγελέα.

vrikselles_pirovolismi4_1503

Την ίδια ώρα ένας ύποπτος «εξουδετερώθηκε» στην έφοδο στο νότιο τμήμα των Βρυξελλών κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με την αστυνομία, μετέδωσαν βελγικά μέσα ενημέρωσης.

vrikselles_pirovolismi5_1503

Η βελγική εφημερίδα DH έγραψε ότι ένας ύποπτος, που όπως περιγράφεται κρατούσε ένα πυροβόλο όπλο, «εξουδετερώθηκε» αφού εντοπίστηκε σε έναν κήπο από ελικόπτερο της αστυνομίας που πετούσε στην περιοχή.

Το τηλεοπτικό δίκτυο RTBF μετέδωσε από την πλευρά του ότι ένας ύποπτος "εξουδετερώθηκε", χωρίς να διευκρινίζει εάν σκοτώθηκε, και άλλοι δύο παραμένουν ασύλληπτοι.

Send this to a friend