ελαφρές νεφώσεις

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η κόρη μου ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και λέει «με φωνάζουν μαύρη» – Συγκίνησε η εξομολόγηση της

ΔΙΕΘΝΗ

Θεούλης: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν προστατεύεται επί 24ώρου βάσεως από τον κοροναϊό, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο

Σύμφωνα με τη ίδια ανακοίνωση  όλα τα μέλη του προσωπικού του Κρεμλίνου υποβάλλονται σε διαγνωστικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κρούσματα μεταξύ τους από τον κοροναϊό.

«Οτιδήποτε χρειάζεται για την προστασία του Ρώσου πρόεδρου από τους ιούς και άλλες ασθένειες γίνεται επί εικοσιτετράωρου βάσεως», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι «το πρόγραμμα εργασίας του προέδρου κοινοποιείται δημόσια και συνιστά την καλύτερη απόδειξη για την κατάσταση της υγείας του».

Ο Πεσκόφ πρόσφατα είχε αποφύγει να απαντήσει στο ερώτημα αν ο Πούτιν έχει κάνει τεστ κοροναϊού, λέγοντας ότι ο πρόεδρος έχει την απαιτούμενη υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα.

Ο Πούτιν επρόκειτο να επισκεφθεί σήμερα την Κριμαία. Οι δημοσιογράφοι που συνοδεύουν τον Ρώσο πρόεδρο είχαν υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν κάποιος είχε προσβληθεί από τον κοροναϊό, ενώ το Κρεμλίνο είχε προειδοποιήσει επίσης του δημοσιογράφους να μείνουν σπίτι τους αν νοιώθουν αδιαθεσία.

Ισχυρός σεισμός τώρα στην Κύπρο
Ο Κλίντον αφέθηκε… στην αγκαλιά του Μορφέα στην ορκωμοσία του Μπάιντεν (ΒΙΝΤΕΟ)
«Αγρίεψε» ο Μπάιντεν: Δεν αστειεύομαι. Θα σας απολύσω επί τόπου αν… (ΒΙΝΤΕΟ)
Ψυχρολουσία μετά την απόφαση της Pfizer να μειώσει έως και 50% τις παραδόσεις εμβολίων σε χώρες της Ε.Ε.
Ποια είναι η 22χρονη Αμάντα Γκόρμαν που έκλεψε τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία Μπάιντεν
«Ξηλώνει» την πολιτική Τραμπ ο Μπάιντεν! Υπέγραψε το διάταγμα επανένταξης στη συμφωνία για την κλιματική αλλαγή