Αθήνα

10 oC

σποραδικές νεφώσεις

Απίστευτο: Πώς η παρατηρητικότητα μιας τηλεθεάτριας έσωσε τον Βρετανό παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν από καρκίνο

Μια τηλεθεάτρια έσωσε τη ζωή του Βρετανού παρουσιαστή, Πιρς Μόργκαν, χάρη στην παρατηρητικότητά της. 

Ο λόγος για τη Τζίλιαν Νούταλ, ειδικό στα μελανώματα, η οποία ενώ παρακολουθούσε την εκπομπή «Serial Killer»  παρατήρησε ότι κοντά στο στήθος είχε ένα περίεργο σημάδι.

Όπως είπε: «Έπαιρνε συνέντευξη από έναν serial killer και τον παρακολουθούσα – το πουκάμισό του ήταν ανοιχτό στο λαιμό και το μάτι μου έπεσε εκεί. Πάγωσαν την οθόνη και κοίταξα προσεκτικά. Πραγματικά με ενοχλούσε κι έτσι του έστειλα e-mail καθώς σκέφτηκα πως η γρήγορη αντίδραση προς τη σωστή κατεύθυνση δεν θα βλάψει».

Τότε έστειλε ένα μέιλ στον 52χρονο παρουσιαστή της εκπομπής «Good Morning Britain», στο οποίο του έγραφε «Πιρς, υπό τον κίνδυνο να ακούγομαι υπερβολική, παρακολουθώ το πρόγραμμά σου και είδα ένα σημάδι στο στήθος σου. Το έχεις ελέγξει;»

Ο Μόργκαν έκλεισε ραντεβού σε έναν κορυφαίο δερματολόγο, ο οποίος του είπε ότι έαν δεν το προλάβαινε θα μπορούσε να είχε μετατραπεί σε καρκινικό.

Όπως έγραψε: «Αν καθυστερούσα περισσότερο, με πληροφόρησε ο γιατρός, θα μπορούσε να είχε γίνει καρκίνος. Δώστε ένα χρυσό βραβείο σε αυτή την κυρία».

Σημειώνεται ότι η τηλεθεάτρια που του έσωσε τη ζωή, είναι η Νούταλ, ιδρύτρια του Melanoma UK, το οποίο υποστηρίζει τους ασθενείς που είχαν διαγνωσθεί με θανατηφόρο καρκίνο του δέρματος.

Send this to a friend