Αθήνα

25 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

To μπεστ σέλερ της χρονιάς! Η αυτοβιογραφία, «Becoming», της Μισέλ Ομπάμα πουλάει εννέα αντίτυπα ανά δευτερόλεπτο

Το συμβόλαιο με τον Εκδοτικό Οίκο Penguin ήταν γεγονός και τώρα έρχονται οι πωλήσεις της αυτοβιογραφίας «Becoming της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ που όπως όλα δείχνουν θα σπάσει ρεκόρ.

Το συμβόλαιο με τον Εκδοτικό Οίκο Penguin ήταν γεγονός και τώρα έρχονται οι πωλήσεις της αυτοβιογραφίας «Becoming της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ που όπως όλα δείχνουν θα σπάσει ρεκόρ.

Σε όλες τις μορφές που έχει κυκλοφορήσει είτε ψηφιακά ή σε χαρτί το «Becoming» η αυτοβιογραφία της Μισέλ Ομπάμα πουλά εννέα αντίτυπα ανά δευτερόλεπτο είναι πρώτη σε πωλήσεις στο Άμαζον, με εξαντλημένα όλα τα εισιτήρια στα μέρη στα οποία εμφανίζεται.

Προσθήκες ημερομηνιών γίνονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις προκειμένου να εμφανιστεί ξανά, με τον Μπαράκ Ομπάμα να εμφανίζεται σαν γκεστ σταρ, η Μισέλ Ομπάμα δεν είναι νούμερο ένα στις ΗΠΑ αλλά και νούμερο δυο σε πωλήσεις στη μεγάλη Βρετανία.

Η Μισέλ Ομπάμα πρωταγωνιστεί σε μεγάλα σόου και παρουσιάσεις όπως με την Όπρα, τον Τζίμι Κίμελ, την Έλεν Ντετζενέρις να γνωρίζουν αποθεωτική υποδοχή από το κοινό.

Στο Amazon.com, περισσότερες από 200 κριτικές χρηστών έδωσαν στο βιβλίο έδωσαν πέντε αστέρια. Στην  πρώτη έκδοση τυπώθηκαν με 1.800.000 αντίγραφα στις ΗΠΑ και τον Καναδά με εκδότη την Penguin Random House, ενώ τυπώθηκαν άλλες 800.000 βιβλία με σκληρό εξώφυλλο. Την Δευτέρα, ο εκδοτικός οίκος δήλωσε ότι τα απομνημονεύματα είχαν πουλήσει πάνω από 725.000 αντίτυπα στις πρώτες 24 ώρες πώλησής της.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο,  ο οίκος Penguin ανέφερε ότι 86.000 αντίτυπα είχαν πωληθεί σε όλες τις μορφές, συμπεριλαμβανομένου του audiobook, και είχαν αποστείλει 350.000 αντίτυπα, με ήδη δύο ανατυπώσεις.

Αυτό το βιβλίο είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο συναρπαστικό εκδοτικό γεγονός αυτής της χρονιάς. Η αξιοθαύμαστη ιστορία της Μισέλ που  μεγαλώνει στη νότια πλευρά του Σικάγο, μέχρι τη θητεία της ως πρώτη κυρία στον Λευκό Οίκο, προσφέρει όλους, σε αυτές τις μέρες πόλωσης και μίσους, μια νέα εναλλακτική ελπίδα, λένε οι αναγνώστες.

Send this to a friend