Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κορωπί: Ανατροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις (vid)

ΔΙΕΘΝΗ

Και «κερατάς» και… απολυμένος! Ο Ερντογάν το «τερμάτισε»- Θα απολύει αστυνομικούς που τους απατούν οι σύζυγοί τους

Ακόμη ένα βήμα προς την… Ευρώπη και τη Δημοκρατία από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν, αφού η κυβέρνηση εξέδωσε διάταγμα που δίνει δυνατότητα απόλυσης μελών των σωμάτων ασφαλείας εάν οι σύζυγοι ή σύντροφοί τους διάγουν… έκλυτο βίο...

Ακόμη ένα βήμα προς την… Ευρώπη και τη Δημοκρατία από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν, αφού η κυβέρνηση εξέδωσε διάταγμα που δίνει δυνατότητα απόλυσης μελών των σωμάτων ασφαλείας εάν οι σύζυγοι ή σύντροφοί τους διάγουν… έκλυτο βίο.

Σύμφωνα με το διάταγμα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης, αστυνομικοί και λιμενικοί που αρνούνται να πάρουν διαζύγιο ή να χωρίσουν ανήθικο ή πρόστυχο σύντροφό τους θα κινδυνεύουν με πειθαρχικό έλεγχο και εν τέλει με αποπομπή από τα καθήκοντά τους.

Το διάταγμα προβλέπει επίσης αυστηρότερους κανόνες για συνήθειες όπως ο τζόγος, οι υπερβολικές δαπάνες ή ακόμα και για την εμφάνιση σε μέρη που μπορεί να καταστρέψουν την υπόληψή σου ενώ βρίσκεσαι εκτός υπηρεσίας.

Σημειώνεται, πως όλα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο του καθεστώτος έκτακτης ανάγκης, που τέθηκε σε ισχύ στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου και έχει παραταθεί τουλάχιστον έως τα μέση Απριλίου.

Μαραντόνα: Μοναδικοί κληρονόμοι του τα πέντε αναγνωρισμένα παιδιά του
Κόρη Ρούντι Τζουλιάνι: Το «τρίο» στο κρεβάτι με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο
Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Έτσι θα ταξιδέψουμε φέτος το καλοκαίρι
Εμπρηστικός ο Ερντογάν: Εσείς μας αναγκάζετε να φερόμαστε έτσι
Νέο παραλήρημα Ερντογάν για τη «Γαλάζια Πατρίδα»: Αν θες ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο
Πανικός στα γερμανικά σούπερ μάρκετ επειδή ξεκίνησαν να πωλούν rapid test