Αθήνα

16 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Τραμπ: Η ενασχόλησή του με την πολιτική μου στοίχισε από 2 έως και 5 δισ. δολάρια, αλλά δεν με νοιάζει

Ότι η ενασχόλησή του με την πολιτική του στοίχισε από 2 έως και 5 δισεκατομμύρια δολάρια ισχυρίζεται ο  πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ότι η ενασχόλησή του με την πολιτική του στοίχισε από 2 έως και 5 δισεκατομμύρια δολάρια ισχυρίζεται ο  πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Εάν έπρεπε να το κάνω ξανά, θα το έκανα στη στιγμή, διότι ποιος νοιάζεται, εάν μπορείς να το αντέξεις, τι διαφορά έχει;», είπε, όμως την ίδια ώρα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ διατύπωσε την ενόχλησή του, επειδή αναγκάστηκε να πάρει πίσω την απόφασή του να φιλοξενήσει τη Σύνοδο της G7 τον Ιούνιο στο θέρετρό του Trump National Doral στην περιοχή του Μαϊάμι.

Τα σχέδιά του να διεξαχθεί η Σύνοδος στο γκολφ κλαμπ του μεγιστάνα προκάλεσε τις επικρίσεις τόσο των Ρεπουμπλικανών όσο και των Δημοκρατικών, που υποστήριξαν ότι δίνει την εντύπωση ότι επωφελείται από την ιδιότητά του να είναι πρόεδρος.

«Είτε χάσω 2 δισεκατομμύρια δολάρια ή λιγότερα, δεν έχει καμία διαφορά. Δεν με νοιάζει» υπογράμμισε ο Τραμπ.

«Το κάνω για τη χώρα. Το κάνω για τους πολίτες».

Όπως σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, θα πραγματοποιούσε τη Σύνοδο της G7 στο Ντόραλ χωρίς κανένα κόστος σε βάρος των Αμερικανών φορολογούμενων, όμως τώρα αναζητά άλλους χώρους.

«Δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο συναρπαστικό ή ωραίο» τόνισε.

Send this to a friend