• Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου
  • 06:54

Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Τρέλα σε όλο της το μεγαλείο! Κανίβαλοι συνήθιζαν να ταΐζουν φαντάρους με... πίτες με ανθρώπινο κρέας

Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται στη δημοσιότητα για ζευγάρι Ρώσων που σκότωσε και έφαγε τουλάχιστον 30 ανθρώπους…

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο πρωταγωνιστών της φριχτής αυτής υπόθεσης δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα ρωσικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για τον 35χρονο Dmitry Baksheev και τη 42χρονη σύζυγό του Natalia Baksheeva, οι οποίοι δεν αρκούνταν μόνο στο να δολοφονούν αθώους ανθρώπους και να τρώνε τις σάρκες τους αλλά επιχείρησαν να κάνουν κανίβαλους και σπουδαστές στρατιωτικής ακαδημίας.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η 42χρονη η οποία εργαζόταν σε στρατιωτική ακαδημία, φρόντιζε να δίνει στους ανυποψίαστους σπουδαστές πίτες και με ανθρώπινο κρέας, ελπίζοντας ότι θα τους αρέσουν και έτσι θα γίνονταν και αυτοί κανίβαλοι. Η φρικιαστική δράση του ζευγαριού τελείωσε όταν εργαζόμενοι του δήμου βρήκαν το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου που περιείχε selfie του ιδίου να ποζάρει με ανθρώπινα μέλη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα ρωσικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι για να προσελκύσει τα θύματά του ήταν μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών. Τα ευρήματα στο σπίτι τους ήταν εξίσου φρικιαστικά καθώς υπάρχουν αναφορές για βάζα με ανθρώπινα μέλη σε άλμη.

Send this to a friend