Αθήνα

10 oC

αραιές νεφώσεις

Τζόκερ: Νέες φωτογραφίες από τον αδυνατισμένο Φίνιξ - Έφτασε τα 900.000 εισιτήρια στην Ελλάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο σκηνοθέτης του «Joker» Τοντ Φίλιπς δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά νέων φωτογραφιών από τα γυρίσματα του ψυχολογικού θρίλερ, τρελαίνοντας τους θαυμαστές του Τζόκερ.

Ο σκηνοθέτης του «Joker» Τοντ Φίλιπς δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά νέων φωτογραφιών από τα γυρίσματα του ψυχολογικού θρίλερ, τρελαίνοντας τους θαυμαστές του Τζόκερ.

Μάλιστα σε ορισμένες φωτογραφίες βλέπουμε τον σκηνοθέτη να κουβεντιάζει με τον Χοακίν Φίνιξ και να ανταλλάσσουν απόψεις για κάποια σκηνή, ενώ σε κάποια άλλη παρατηρούμε το σημειωματάριο του Τζόκερ με τα δυσανάγνωστα γράμματά του, τα οποία αντανακλούν το σκοτάδι και τον πόνο που βίωνε, μιλούν για τις ανησυχίες του, την αυτοθεραπεία, αλλά και την ψυχική του ασθένεια.

Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Τοντ Φίλιπς, ο θεατής έχει μια αίσθηση του φυσικού μετασχηματισμού στον οποίο υποβλήθηκε ο Χοακίν Φίνιξ προκειμένου να δείχνει μη υγιής και παραμορφωμένος. Παράλληλα, σε άλλο στιγμιότυπο παρακολουθούμε τον πρωταγωνιστή να κάθεται στον καναπέ με το όπλο κάτω από το πιγούνι του.

Το «Joker» κατάφερε να κατακτήσει και το παγκόσμιο box office, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Πρόσφατα υπερπήδησε και ένα μεγάλο φράγμα: αυτό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε εισπράξεις.

Ξεπερνώντας το αστρονομικό ποσό του ενός δισεκατομμυρίου, η ταινία έγινε η πρώτη με δείκτη καταλληλότητας R (ακατάλληλη για ανηλίκους κάτω των 18 ετών) η οποία εκτινάχθηκε τόσο ψηλά εισπρακτικά.

Το «Joker» έχει αφήσει πίσω του στη λίστα με τις πιο εμπορικές ακατάλληλες για ανηλίκους ταινίες τα δύο «Deadpool» - το δεύτερο στην κορυφή από το 2018 με εισπράξεις 785,046,920 δολάρια.

Στην Ελλάδα η ταινία έχει ξεπεράσει τα 880.000 εισιτήρια από την πρεμιέρα της στις 3 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που την ήθελαν να προσεγγίζει τον αριθμό του ενός εκατομμυρίου θεατών σε όλη την Ελλάδα.

Send this to a friend