Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτό είναι το αντικείμενο που έχει μόνιμα στην τσέπη της

Μην πάει μυαλό σας σε κάτι εξαιρετικά σπάνιο ή ακριβό όταν ακούτε για το αντικείμενο που έχει πάντα στην τσέπη της η βασίλισσα Ελισάβετ.

Μην πάει μυαλό σας σε κάτι εξαιρετικά σπάνιο ή ακριβό όταν ακούτε για το αντικείμενο που έχει πάντα στην τσέπη της η βασίλισσα Ελισάβετ.

Γιατί το αντικείμενο αυτό δεν είναι άλλο από ένα κινητό αν και η βασιλική οικογένεια προσπαθεί να δώσει την εικόνα ότι δεν χρησιμοποιεί κινητά τηλέφωνα.

Βεβαίως ουκ ολίγες φορές, οι κάμερες έχουν εντοπίσει τα νεαρότερα μέλη των Βρετανών royals να χρησιμοποιούν τα κινητά τους. Αλλά το ότι και η βασίλισσα Ελισάβετ έχει το δικό της κινητό τηλέφωνο και το κουβαλά πάντα μαζί της η ίδια προκάλεσε έκπληξη στη Βρετανία.

Έτσι σύμφωνα με το The Telegraph, το 2001 η βασίλισσα Ελισάβετ, έλαβε ως δώρο ένα κινητό τηλέφωνο από τον γιο της, τον Πρίγκιπα Αντρέα και από τότε το χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί με την οικογένειά της και με το στενό κύκλο των φίλων της και συνεργατών της. Μάλιστα, εκείνη την εποχή που η βασίλισσα έλαβε το δώρο από τον γιο της, απαγορευόταν στο προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο Balmoral, στο Sandringham και στο κάστρο του Windsor να έχει μαζί του και να χρησιμοποιεί κινητά τηλέφωνα, εκτός εάν ήταν απαραίτητο για τη δουλειά τους.

Φυσικά είναι προφανές ότι η βασίλισσα δεν παραβαίνει τους κανόνες που η ίδια θέτει χρησιμοποιώντας το κινητό της, καθώς ποτέ μα ποτέ δεν θα την δει κανείς να μιλάει στο τηλέφωνό της ενώ βρίσκεται σε δημόσια θέα. Έχει ωστόσο πάντα μαζί της το κινητό της στην τσάντα της ή την τσέπη της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βασίλισσα Ελισάβετ γέλασε πολύ όταν ο εγγονός της Πρίγκιπας Χάρι, της έφτιαξε ένα μήνυμα για τον τηλεφωνητή: «Λοιπόν, είμαι μακριά από το θρόνο. Για να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον Φίλιππο πατήστε ένα, για τον Κάρολο πατήστε δύο, για τα corgis πατήστε τρία».

Η βασίλισσα Ελισάβετ όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθεί την τεχνολογία και αλλάζει τακτικά το κινητό της. Εκτός από το κινητό της χρησιμοποιεί και το iPad της. Για τη φόρτιση του κινητού της φροντίζουν οι βοηθοί της ενώ ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθαν στη γιαγιά τους να στέλνει μηνύματα.

Send this to a friend