• Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου
  • 10:10

Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Βίντεο που κόβει την ανάσα: 25χρονη έσπρωξε από το λεωφορείο ηλικιωμένο που της ζήτησε να μιλά πιο ευγενικά

Για φόνο κατηγορείται μία 25χρονη γυναίκα στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, καθώς έσπρωξε με δύναμη έναν ηλικιωμένο άνδρα έξω από το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν και οι δύο, όταν ο εκείνος της ζήτησε να του μιλά πιο ευγενικά.

Για φόνο κατηγορείται μία 25χρονη γυναίκα στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, καθώς έσπρωξε με δύναμη έναν ηλικιωμένο άνδρα έξω από το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν και οι δύο, όταν ο εκείνος της ζήτησε να του μιλά πιο ευγενικά.

Ο ηλικιωμένος, που έφερε μαζί του ένα καρότσι, χτύπησε άσχημα στο κράσπεδο και υπέκυψε στα τραύματά του ένα μήνα μετά το περιστατικό.

Οι Αρχές του Λας Βέγκας αναζητούσαν την γυναίκα που φερόταν να έχει σπρώξει ηλικιωμένο από λεωφορείο τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο, η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε έπειτα από παρακολούθηση της κάμερας ασφαλείας στο λεωφορείο που δίνει στοιχεία που ενοχοποιούν μια 25χρονη για φόνο.

Οπως φαίνεται στο βίντεο, ο ηλικιωμένος, ονόματι Σερζ Φουριέ της έκανε παρατήρηση, λέγοντάς της να «είναι πιο ευγενική». Οταν ο άτυχος 74χρονος βρέθηκε μπροστά από την Μπίσοπ, εκείνη την έσπρωξε με όλη της τη δύναμη έξω από την μεσαία πόρτα του λεωφορείου.

Ο 74χρονος που κρατούσε και ένα καροτσάκι λαϊκής, έπεσε με το πρόσωπο στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και τραυματίστηκε. Παρά την προτροπή των παρευρισκομένων δεν θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, το τραύμα του ήταν πιο σοβαρό, ώστε να μεταφερθεί τελικά στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα. Ο Φουριέ υπέκυψε στα τραύματά του ένα μήνα αργότερα, στις 23 Απριλίου. Ενας θάνατος που τώρα αντιμετωπίζεται ως φόνος.

Η 25χρονη Μπίσοπ φέρεται να έφυγε, αφότου προκάλεσε τον θανάσιμο όπως αποδείχτηκε, τραυματισμό του 74χρονου και χωρίς να ενδιαφερθεί για την κατάσταση της υγείας του. Οι Αρχές τη συνέλαβαν στις 6 Μαΐου και η Μπίσοπ παραμένει υπό κράτηση, αφού πρέπει να καταβάλει εγγύηση 100.000 δολαρίων προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη. Η απολογία της στον ανακριτή αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, με την 25χρονη να αντιμετωπίζει κατηγορία ανθρωποκτονίας για τον φόνο του Σερζ Φουριέ.

Send this to a friend