Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Βιώνω ανείπωτη θλίψη, γιατί να πρέπει να ζήσω άλλη μια μέρα...» - Συγκλονίζει το νέο μήνυμα της γυναίκας του Κόμπι Μπράιαντ

Το μεγαλύτερο σοκ της ζωής βιώνει η Βανέσα Μπράιαντ από την ημέρα που έχασε ξαφνικά τον αγαπημένο της σύζυγο Κόμπι Μπράϊαντ και την κόρη της Τζίτζι σε δυστύχημα με ελικόπτερο.

Το μεγαλύτερο σοκ της ζωής βιώνει η Βανέσα Μπράιαντ από την ημέρα που έχασε ξαφνικά τον αγαπημένο της σύζυγο Κόμπι Μπράϊαντ και την κόρη της Τζίτζι σε δυστύχημα με ελικόπτερο.

Η μητέρα και σύζυγος, προσπαθεί να διαχειριστεί τη θλίψη της και έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα στο instagram, το οποίο δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την ανείπωτη θλίψη την οποία βιώνει.

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράϊάντ έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που ζει:

«Δίσταζα να μιλήσω για τα συναισθήματά μου. Το μυαλό μου αρνείται να αποδεχθεί ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι έχουν χαθεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και τα δύο ταυτόχρονα. 

Είναι σαν να προσπαθώ να αποδεχτώ ότι ο Κόμπι χάθηκε αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι μου δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί να πρέπει να ζήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε τόσα να ζήσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου.

Είμαι θυμωμένη που δεν είμαι με το Κόμπι και την Τζίτζι, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας θλίψης. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια ανάλογη απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους».

View this post on Instagram

I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Send this to a friend