Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Βλαντίμιρ Πούτιν: Και πάλι πατέρας - Δίδυμα γέννησε η πρωταθλήτρια της γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα

Αυτή τη φορά μάλλον ισχύει καθώς είναι η δεύτερη φορά που τα ΜΜΕ γράφουν ότι η πρώην πρωταθλήτρια της γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα φέρνει στον κόσμο τα παιδί του Ρώσου Προέδρου.

Αυτή τη φορά μάλλον ισχύει καθώς είναι η δεύτερη φορά που τα ΜΜΕ γράφουν ότι η πρώην πρωταθλήτρια της γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα φέρνει στον κόσμο τα παιδί του Ρώσου Προέδρου.

Λέγεται μάλιστα πως έκανε αγόρια και ότι γεννήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα στη VIP σουΐτα ιδιωτικού μαιευτηρίου στη Μόσχα. Το Κρεμλίνο και ο εκπρόσωπος Τύπου της Καμπάεβα τηρούν σιωπή ιχθύος, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όμως της Ρωσίας επιμένουν ότι η εδώ και μία δεκαετία μυστική Πρώτη Κυρία της Ρωσίας γέννησε.

Να σημειωθεί ότι η είδηση ανέβηκε πρώτη φορά ως αποκλειστική στην ιστοσελίδα Lifestyle Dom2Life η οποία ανήκει στον ζάπλουτο λάτρη του τζούντο Αλεξάντερ Καρμάνοφ, ο οποίος είναι φίλος του Αρκάντι Ρότενμπουργκ που με τη σειρά του διατηρεί στενή φιλία με τον Πούτιν και ανακοινώθηκε την ημέρα που η Καμπάεβα έκλεισε τα 36 της χρόνια, δηλαδή στις 12 Μαΐου. Στη συνέχεια αναδημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Moskovsky Komsomolets όμως διεγράφη, καθώς και στην dni.ru.

Στη συνέχεια η  “επιβεβαίωση” ήρθε από τον Σεργκέι Κανέφ, ο οποίος είναι δημοσιογράφος προσκείμενος στις Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και έγραψε πως η Καμπάεβα γέννησε δίδυμα αγόρια με καισαρική τομή, ενώ αμέτρητοι πράκτορες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας φρουρούσαν την κλινική στην οποία τα έφερε στον κόσμο. Συγκεκριμένα έγραψε: «Η μισή ιατρική ομάδα έμεινε εκτός από την αίθουσα τοκετού. Ένας διάσημος γιατρός από την Ιταλία ήταν αυτός που βοήθησε στην γέννα με την βοήθεια του ακαδημαϊκού Τζενάντι Σουκίχ, διευθυντή της κλινικής. Η μητέρα έφερε στον κόσμο δύο παιδιά. Ωστόσο, έπρεπε να γίνει καισαρική τομή».

Send this to a friend