Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παπαχελάς για Δένδια-Τσαβούσογλου: Δεν πήγε καλά – Θα μπορούσε να χειροτερέψει η κατάσταση με μονομερή ενέργεια της Τουρκίας

ΔΙΕΘΝΗ

Λιού:”Βρείτε τα ρε παιδιά να τελειώνουμε”

Την ελπίδα να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε μια συμφωνία, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι για την ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία εξέφρασε ο υπουργός Οικονομιών των ΗΠΑ Τζακ Λιου. «Ελπίζω να πάρουν σοβαρά αυτό το Σαββατοκύριακο. Το ζήτημα που με ανησυχεί τις συνομιλίες για την Ελλάδα είναι ο μεγάλος αριθμός των διοριών, το πόσες φορές έχουν φτάσει […]

Την ελπίδα να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε μια συμφωνία, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι για την ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία εξέφρασε ο υπουργός Οικονομιών των ΗΠΑ Τζακ Λιου.

«Ελπίζω να πάρουν σοβαρά αυτό το Σαββατοκύριακο. Το ζήτημα που με ανησυχεί τις συνομιλίες για την Ελλάδα είναι ο μεγάλος αριθμός των διοριών, το πόσες φορές έχουν φτάσει στην κόψη του ξυραφιού» δήλωσε σε συνέντευξη του στο Yahoo ο κ. Λιου.

[adsense]

«Ο κίνδυνος του ατυχήματος αυξάνεται όσες πιο πολλές φορές υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις και όλοι βιάζονται ενόψει μιας διορίας. Ελπίζω πως θα φτάσουν σε μια συμφωνία που θα γλυτώσει την Ελλάδα από τον πολύ πόνο που θα προκαλούσε μια ρήξη και ότι δεν θα δημιουργήσει κινδύνους στην ευρωπαϊκή ή την παγκόσμια οικονομία. Αυτή δεν είναι η ώρα για ένα σοκ» τόνισε.

Προκλητικός ο Ερντογάν: «Ο Τσαβούσογλου έβαλε τον Δένδια στην θέση του»
Τουρκικός Τύπος για Δένδια: «Προκάλεσε με σκανδαλώδεις δηλώσεις και απαράδεκτες κατηγορίες»
Θλίψη στη Βρετανία: Πέθανε η «θεία Πόλυ» του Peaky Blinders, Έλεν ΜακΡόρι
Τσαβούσογλου για Δένδια: Ξεπέρασε τα όρια – Τι μου ζήτησε η ελληνική πλευρά πριν από τη συνέντευξη Τύπου
«Αντίποινα» από Ρωσία: Απέλασε 10 Αμερικανούς διπλωμάτες
Κυκλοφόρησε γυμνή φωτογραφία Καναδού βουλευτή: «Έγινε κατά λάθος – άλλαζα ρούχα για να πάω για τζόκινγκ» (φωτο)