Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Θεσσαλονίκη: «Είσαι η νέα Μπουμπουλίνα» – Τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο στην μητέρα που εναντιώθηκε στα self tests (BINTEO)

ΔΙΕΘΝΗ

Χάκερ έδωσαν εντολές σε γερμανικούς πυραύλους Πάτριοτ στην Τουρκία!

Εκτιμάται ότι στόχος των επιτιθέμενων χάκερ ήταν είτε να αποκτήσουν τον έλεγχο του πυραυλικού συστήματος, είτε η υποκλοπή πληροφοριών σχετικών με τη λειτουργία του Δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Behorden Spiegel Συστοιχία γερμανικών πυραύλων Πάτριοτ εγκατεστημένη στην Τουρκία δέχτηκε εντολές από χάκερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο. [adsense] Τα εν λόγω γερμανικά αντιεροπορικά πυραυλικά συστήματα […]

Εκτιμάται ότι στόχος των επιτιθέμενων χάκερ ήταν είτε να αποκτήσουν τον έλεγχο του πυραυλικού συστήματος, είτε η υποκλοπή πληροφοριών σχετικών με τη λειτουργία του

Δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Behorden Spiegel

Συστοιχία γερμανικών πυραύλων Πάτριοτ εγκατεστημένη στην Τουρκία δέχτηκε εντολές από χάκερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο.

[adsense]

Τα εν λόγω γερμανικά αντιεροπορικά πυραυλικά συστήματα είναι ανεπτυγμένα στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, στο πλαίσιο ΝΑΤΟϊκής αποστολής.

Όπως αποκαλύπτεται σε δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Behorden Spiegel, η συστοιχία των Πάτριοτ δέχτηκε αδιευκρίνιστες εντολές, οι οποίες δεν είναι ξεκάθαρο από που προήλθαν. Ο συντάκτης του κειμένου υποθέτει ότι δύο είναι τα σημεία του πυραυλικού συστήματος που θα μπορούσαν να έχουν εκτεθεί στην επίθεση των χάκερ.

Το ένα βρίσκεται στο σύστημα στόχευσης (Sensor-Shooter-Interoperability) και σχετίζεται με την διαχείριση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο μεταξύ του εκτοξευτήρα και του κέντρου ελέγχου. Το άλλο είναι ένας μικροεπεξεργαστής στο σύστημα κατεύθυνσης των πυραύλων.

Πηγή: www.protothema.gr

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ποιοι θα παραβρεθούν – Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης στην Ελλάδα
Πρίγκιπας Φίλιππος: Με το λάβαρο με τον ελληνικό σταυρό το φέρετρό του
Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Τραγική φιγούρα η βασίλισσα Ελισάβετ συντετριμμένη συνοδεύει την πομπή με το φέρετρο του (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Συντετριμμένοι οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι περπάτησαν σε απόσταση ξυπνώντας μνήμες από την κηδεία της Νταϊάνας
Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Γυμνόστηθη εμφανίστηκε έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ την ώρα της τελετής (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Πρίγκιπας Φίλιππος: Γιατί δεν πήγε η Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία του