• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 01:52

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Να πάει να …. ο Τραμπ» - Χαμός με τη φραστική επίθεση Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον Ντόναλντ Τραμπ

Σκληρή επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ έκανε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης της τελετής απονομής των βραβείων Τόνι. 

Ο Ντε Νίρο ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει τον αστέρα της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν.

Τότε είπε, «Ένα πράγμα θα πω. Να πάει να γ…ο Τραμπ» και τότε οι σκηνοθέτες, παραγωγοί και οι ηθοποιοί που βρίσκονταν στο κοινό σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκρότησαν.

«Δεν λέμε πλέον ‘κάτω ο Τραμπ’. Λέμε ‘Να πάει να γ…ο Τραμπ’ «, επανέλαβε ο ηθοποιός και στη συνέχεια παρουσίασε τον Σπρίνγκστιν.

«Μπρους, μπορείς να ξεσηκώσεις τα πλήθη όσο κανένας άλλος. Και το πιο σημαντικό, σε αυτούς τους επικίνδυνους καιρούς, ξεσηκώνεις τους ψηφοφόρους, πάντα μαχόμενος–όπως εσύ περιγράφεις με τα δικά σου λόγια–για την αλήθεια, τη διαφάνεια και την ακεραιότητα στην κυβέρνηση. Πόση ανάγκη τα έχουμε αυτά τώρα!».

Εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν μέσω του CBS τα καυστικά σχόλια του Ντε Νίρο για τον Αμερικανό Πρόεδρο τα οποία έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

«Τα σχόλια του κ.Ντε Νίρο ήταν εκτός προγράμματος και αναπάντεχα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το CBS. «Τα προσβλητικά λόγια αφαιρέθηκαν από την μετάδοση». 

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντε Νίρο επιτίθεται φραστικά εναντίον του ρεπουμπλικανού προέδρου Τραμπ.

Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις.

Send this to a friend