Αθήνα

10 oC

σποραδικές νεφώσεις

Γκέι ζευγάρι περιμένει το πρώτο του βιολογικό παιδί - Εγκυμονεί ο ένας από τους δυο άντρες

Γκέι ζευγάρι περιμένει το πρώτο του βιολογικό παιδί - Εγκυμονεί ο ένας από τους δυο άντρες

Ένα γκέι ζευγάρι στο Πόρτλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών περιμένει το πρώτο του βιολογικό παιδί, καθώς ο ένας από τους δυο είναι τρανσεξουαλ και έμεινε έγκυος.

Ο Μπιφ Τσάπλοου  και ο Τριστάν έχουν ήδη δύο υιοθετημένα παιδιά. Τα παιδιά είναι ανίψια του Μπιφ, τα οποία πήραν υπό την προστασία τους από τότε που η μητέρα τους κρίθηκε ακατάλληλη για να τα μεγαλώσει από το δικαστήριο.

Το νεαρό ζευγάρι, όμως, ήθελε εδώ και χρόνια να κάνει το δικό του παιδί και μάλιστα το 2016 είχαν συλλάβει ξανά. Η εγκυμοσύνη, ωστόσο, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω αποβολής. Ο Τρίσταν ύστερα από έξι μήνες προσπαθειών έμεινε ξανά έγκυος και αποφάσισε να σταματήσει να λαμβάνει τεστοστερόνη ώστε να μην επιβαρύνει το έμβρυο.

Στις έξι εβδομάδες επισκέφθηκαν τον γυναικολόγο τους, ο οποίος δεν είχε να χειριστεί μια κλασική εγκυμοσύνη αλλά μια εγκυμοσύνη ενός τρανσέξουαλ άνδρα.

«Γενικά μας αντιμετωπίζουν περίεργα, αλλά  γιατρός ήταν πολύ καλός. Δεν είχε την παραμικρή τρανσφοβία. Δεν του φαινόταν καθόλου περίεργο που ένας τύπος με γένια ισχυριζόταν ότι είναι έγκυος» δήλωσε ο Τρίσταν στη Daily Mirror.

Send this to a friend