Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Διεστραμμένο ζευγάρι κατηγορείται πως νάρκωνε και βίαζε ανυποψίαστες γυναίκες

Xειρουργός από την Καλιφόρνια και η σύντροφός του κατηγορούνται για τουλάχιστον δύο σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες. 

Μάλιστα, η αστυνομία πιστεύουν ότι τα θυματά τους ενδέχεται να είναι εκατοντάδες καθώς  εντοπίστηκαν «χιλιάδες» βίντεο στα κινητά τους. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 38χρονος Grant William Robicheaux και η 31χρονη Cerissa Laura Riley επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες που είχαν συναντήσει σε ένα εστιατόριο κι ένα μπαρ, το 2016.

«Χρησιμοποιούσαν την καλή εικόνα και τη γοητεία τους για να περιορίσουν τις αναστολές των πιθανών θυμάτων τους» τόνισε εκπρόσωπός της αστυνομίας.

«Υπάρχουν πολλά βίντεο όπου οι γυναίκες δείχνουν πολύ μεθυσμένες, χωρίς ικανότητα συναίνεσης ή αντίστασης, και σχεδόν δεν αντιδρούν στις σεξουαλικές κινήσεις του κατηγορούμενου. Με τα δεδομένα αυτά, πιστεύουμε πως υπάρχουν πολλά θύματα που δεν έχουν αναγνωριστεί».

Το ζευγάρι νάρκωνε ή παρέσυρε τις γυναίκες στη κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ και στη συνέχεια να τις μετέφεραν στο διαμέρισμα του Robicheaux, όπου εκείνος τους επιτίθετο σεξουαλικά.

Πριν από δύο χρόνια δύο γυναίκες κατήγγειλαν το διεστραμμένο ζευγάρι.  Η πρώτη υποστήριξε ότι συνάντησε το ζευγάρι σε ένα εστιατόριο και πώς την προσκάλεσαν σε πάρτι σε σκάφος. Ωστόσο, όταν μέθυσε τη μετέφεραν στο διαμέρισμα του 38χρονου, όπου βιάστηκε. Την επόμενη ημέρα κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές.

Η δεύτερη γυναίκα ξύπνησε στο διαμέρισμα του Robicheaux τον Οκτώβριο του 2016 έπειτα από μια νύχτα άφθονου αλκοόλ.  Οι αρχές έχουν βρει τα βίντεο με την επίθεση σε μία από τις δύο γυναίκες.

Οι δύο κατηγορούμενοι αποφυλακίστηκαν καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων. Σε περίπτωση που καταδικαστούν, είναι πιθανό να περάσουν 40 και 30 χρόνια στη φυλακή αντίστοιχα.

Send this to a friend