• Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου
  • 20:27

Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ζευγάρι έκανε τεστ DNA και χώρισε με το αποτέλεσμα της εξέτασης

Έναν ιδιαίτερο και πραγματικά πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένα ζευγάρι στο εξωτερικό για να σκοτώσει τον ελεύθερό του χρόνο. Αποφάσισε να κάνει τεστ DNA, προκειμένου να γνωρίσει το οικογενειακό του δέντρο.

Έναν ιδιαίτερο και πραγματικά πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένα ζευγάρι στο εξωτερικό για να σκοτώσει τον ελεύθερό του χρόνο. Αποφάσισε να κάνει τεστ DNA, προκειμένου να γνωρίσει το οικογενειακό του δέντρο.

Πού να ήξεραν ότι το τεστ DNA θα ήταν και το τελευταίο πράγμα που θα έκαναν στην κοινή τους ζωή, αφού το αποτέλεσμα τους έκανε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η 27χρονη γυναίκα και ο 26χρονος σύντροφός της ανυπομονούσαν να δουν ποιοι μπορεί να ήταν οι πρόγονοί τους, ωστόσο, αυτό θα τους έφερνε μπελάδες που ποτέ δεν πίστευαν ότι θα είχαν αναμοχλεύοντας ιστορίες του παρελθόντος.

Ο άντρας αποκάλυψε τι συνέβη σε ένα ποστάρισμα του στο Reddit, στο οποίο ισχυρίζεται ότι η σύντροφος του τον χώρισε εξαιτίας των αποτελεσμάτων του τεστ.

Σύμφωνα με όσα έγραψε, τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ένα πολύ σκοτεινό οικογενειακό μυστικό και η σύντροφός του απλά δεν μπορούσε να το ξεπεράσει.

Εξήγησε: «Πριν από ένα μήνα σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να κάνουμε το τεστ DNA για να μάθουμε περισσότερα για το οικογενειακό μας δέντρο.

Τα τεστ δίνουν πραγματικά πολλές πληροφορίες».

«Ήμασταν ενθουσιασμένοι, αλλά στη συνέχεια βρήκα κάτι για έναν από τους προγόνους μου που μου τελικά προκάλεσε τον χωρισμό μου».

«Υπήρχαν μερικά ονόματα στο οικογενειακό μου δέντρο που δεν αναγνώρισα και μετά από κάποια έρευνα αποδεικνύεται ότι ένας από τους προγόνους μου ήταν ένας κακόφημος κατά συρροήν δολοφόνος».

Είναι κατανοητό ότι ο άντρας δεν... χάρηκε με την ανακάλυψη και αποφάσισε να ρωτήσει την οικογένειά του αν γνώριζαν γι 'αυτό.

Λέει ότι το γνώριζαν, αλλά προσπάθησαν να διαχωρίσουν τελείως την οικογένεια από αυτό το άτομο.

Η σύντροφός του ήταν σαφώς κλονισμένη από την ανακάλυψη, αλλά υπέθεσε ότι θα το ξεπεράσει τελικά.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο μου είπε ότι ήθελε να έχει μια σοβαρή συζήτηση μαζί μου.

Τελικά με χώρισε, επειδή δεν μπορούσε να ξεπεράσει το γεγονός ότι είμαι συγγενής με ένα δολοφόνο. Μου είπε ότι με αγαπά πολύ, αλλά εξήγησε ότι το γεγονός ότι είχα το ίδιο αίμα με κάποιον τόσο κακό την έκανε να με κοιτάξει διαφορετικά».

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο άντρας στη συνέχεια ρώτησε τους ανθρώπους του Reddit αν είχαν οποιαδήποτε συμβουλή για το πώς θα μπορούσε να κερδίσει την σύντροφο του πίσω.

Send this to a friend