Αυτό είναι ενδιαφέρον: Η κυβέρνηση της Σουηδίας κάνει έρευνα για να δει αν οι πολίτες «έκοψαν» το σεξ

Κάνουν σεξ οι Σουηδοί ή μήπως τα τελευταία χρόνια το έχουν «κόψει»;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα επιθυμεί να δώσει η κυβέρνηση της Σουηδίας γι’ αυτό και αποφάσισε να διεξάγει μια μεγάλη έρευνα, υπό τον φόβο ότι οι πολίτες της χώρας δεν είναι πια αρκετά σεξουαλικά ενεργοί!

Πράγματι, οι σεξουαλικές ζωές των Σουηδών θα μπουν στο μικροσκόπιο ειδικών και επιστημόνων καθώς, όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας της χώρας, η τελευταία έρευνα για τη σεξουαλική ζωή των Σουηδών έγινε πριν από 20 χρόνια και από τότε, όλα τα στοιχεία και οι έρευνες που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας δείχνουν μια μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας των Σουηδών!

Σύμφωνα με τον υπουργό, αν διαπιστωθεί ότι το στρες ή άλλα ζητήματα υγείας επηρεάζουν την σεξουαλική ζωή των πολιτών, «αυτό είναι επίσης πολιτικό πρόβλημα» και όπως υπογράμμισε, πρέπει να εξεταστούν οι παράγοντες που δημιουργούν την τάση αυτή και να επιλυθούν, αν είναι εφικτό.

Η μελέτη θα πραγματοποιηθεί από την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Σουηδίας και η τελική έκθεση αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα τον Ιούνιο το 2019.

Δείτε επίσης

Νέος συναγερμός! Ξέσπασε φωτιά στην Κεφαλονιά – Δείτε τις πρώτες εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Γενικός συναγερμός» αυτή την ώρα στην Πυροσβεστική με όλη τη δύναμη της Πυροσβεστικής να βρίσκεται επί ποδός και να σπεύδει στην περιοχή μεταξύ Βλαχάτων και Σιματώτων στους πρόποδες του Αίνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *