• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 09:52

Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ώρες αγωνίας για τους γονείς της αγνοουμένης στη Νέα Μηχανιώνα: Ο νους μας πάει στο κακό, δεν έχουμε σημεία ζωής

Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς της 53χρονης που αγνοείται στη Νέα Μηχανιώνα. 

Οι γονείς της Σταυρούλας Πιπέρα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα τις τελευταίες ώρες αφού η κόρη τους αγνοείται. Η 53χρονη γυναίκα που εργάζεται σε καζίνο έφυγε από την εργασία της με προορισμό το σπίτι της. Στο δρόμο την βρήκε η κακοκαιρία και η δυνατή βροχή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο της. Φοβούμενη αρκετά πήρε τηλέφωνο τον άνδρα της και με φωνές του είπε πως βγήκε από το παράθυρο του οχήματος.

Όπως λέει στο protothema.gr ο πατέρας της αγνοούμενης η κόρη του μετά το τηλεφώνημα στον άνδρα της αγνοείται. «Ο νους μας πάει στο κακό. Ακόμη δεν έχουμε κάποιο σημείο ζωής και οι αρχές που την αναζητούν δεν έχουν εντοπίσει κάτι. Ήταν πολύ μεγάλη η κακοκαιρία και όλοι μας φοβόμαστε για τα χειρότερα. Η κόρη μου πρόλαβε και μίλησε με τον γαμπρό μου που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που είχε επαφή. Όπως μου είπε του είπε από το τηλέφωνο "βοήθεια ... έχω βγει από το παράθυρο"».

Σύμφωνα με τον πατέρα, ο άνδρας της αγνοούμενης έφυγε από το σπίτι τους με το αυτοκίνητο του για να την βρει αλλά μάταια. Η γυναίκα είχε χαθεί.

Send this to a friend