Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

Απίστευτο περιστατικό: Τύλιξαν σε χαλί τον πεθαμένο πατέρα τους και... τον έχασαν στα σύνορα!

Απίστευτο περιστατικό: Τύλιξαν σε χαλί τον πεθαμένο πατέρα τους και... τον έχασαν στα σύνορα!

Στις αρχές του καλοκαιριού ένας ηλικιωμένος που κατάγονταν από χωριό της Β. Ηπείρου απεβίωσε στο σπίτι του στο Περιστέρι Αττικής.

Τα παιδιά του μη έχοντας την οικονομική δυνατότητα να ζητήσουν από γραφείο τελετών να μεταφέρει με νεκροφόρα τον πατέρα τους στο χωριό του στην Αλβανία, αποφάσισαν να τον μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους.

Σκέφτηκαν όμως πως δεν μπορούσε να γίνει η μεταφορά του στα καθίσματα, γι' αυτό αποφάσισαν να τον τυλίξουν σε... ένα χαλί (!) και να τον τοποθετήσουν στη σχάρα του αυτοκινήτου (!) για να πάνε να τον κηδέψουν.

Όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο μέχρι που έφτασαν τα ξημερώματα κοντά στην Κακαβιά. Εκεί σταμάτησαν μέχρι να ξημερώσει αλλά για κακή τους τύχη, τους πήρε ο ύπνος. Μόλις ξημέρωσε έντρομοι διαπίστωσαν πως το χαλί με τον νεκρό είχε κάνει "φτερά" και έτσι άρχισαν να ψάχνουν.

Μετά από λίγη ώρα η αγωνία τους έλαβε τέλος καθώς κοντά σε ρέμα βρήκαν το χαλί ανοιχτό και τον νεκρό πατέρα τους πάνω του. Αφού έγινε η κηδεία,  στην επιστροφή τους στην Ελλάδα θέλησαν να μάθουν τι είχε συμβεί.

Ρωτώντας έμαθαν πως το συγκεκριμένο βράδυ δυο αγροτικά που επέβαιναν τσιγγάνοι έκαναν βόλτες στα χωριά της περιοχής κλέβοντας ό,τι έβρισκαν αφύλαχτο και έτσι έφτασαν στο συμπέρασμα πως το χαλί το έκλεψαν εκείνοι.

Σκεφτείτε βέβαια την τρομάρα των δραστών, όταν ξεδίπλωσαν το χαλί και αντίκρυσαν τον πεθαμένο.

Send this to a friend