Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις: Οι νταήδες της Γαλακτοκομικής ξύριζαν με τη βία και έδερναν καθημερινά τον Γιακουμάκη

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις: Οι νταήδες της Γαλακτοκομικής ξύριζαν με τη βία και έδερναν καθημερινά τον Γιακουμάκη

Η κόλαση που ζούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στο δωμάτιο 212 της Γαλακτοκομικής Σχολης Ιωαννίνων, αποκαλύπτεται στα βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και Εφετών Ιωαννίνων.

Η καθημερινότητα του Βαγγέλη Γιακουμάκη μόνο με τη λέξη «κόλαση» μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μεταξύ άλλων, σπουδαστές της Γαλακτοκομική Σχολής φέρονται σχεδόν καθημερινά -από τα Χριστούγεννα του 2013 έως και τον Φεβρουάριο του 2014- να κλείνουν το νερό του μπάνιου την ώρα που το χρησιμοποιύσε, να τον έσπρωχναν αιφνιδιαστικά ενώ κινούνταν στους χώρους της εστίας και να τον χτυπούσαν καταφρονητικά, με σφαλιάρες στον σβέρκο, αιφνιδιάζοντάς τον από πίσω.

Όπως αναφέρει σήμερα (15/10) η εφημερίδα "Espresso", σε ημερομηνία που δεν έχει εξακριβωθεί (εντός του διμήνου Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2014) επιτέθηκαν στον Βαγγέλη και τον κρέμασαν για μια ώρα από το παράθυρο του διαδρόμου του δευτέρου ορόφου της εστίας της σχολής, προκαλώντας του τραυματισμό που θα μπορούσε να θέσει κίνδυνο και τη ζωή του!

Μάλιστα, συνεχίζει η εφημερίδα, ένας εκ των εμπλεκομένων φοιτητών φέρεται ότι με κλοτσιές γκρέμισε, τον άτυχο 20χρονο από τις σκάλες του δευτέρου ορόφου ενώ συνέχισε να τον κλωτσάει σε όλο το σώμα και το κεφάλι ακόμα κι όταν αυτός είχε πέσει από τα σκαλοπάτια και βρισκόταν στο έδαφος, με κίνδυνο ακόμα και να τον σκοτώσει.

Το ίδιο διάστημα δε, η ομάδα των «σκληρών» τον κλείδωσε με τη βια σε ντουλάπα και τον εξανάγκασε να τραγουδάει διάφορα τραγούδια κάθε φορά που του πετούσαν κέρματα.

Παράλληλα, τον ξύριζαν με τη βία για να τον εξευτελίσουν και να τον χλευάσουν, τον έπνιγαν με πετσέτα ενώ προκαλούσαν ζημιές στο δωμάτιό του.

Send this to a friend