Αθήνα

10 oC

αραιές νεφώσεις

Αποκάλυψη-«σοκ» για το ατύχημα με τον 12χρονο στη Γλυφάδα! Τον κλείδωσαν μέσα στην αίθουσα

Παραλίγο να έχουμε μια ακόμη τραγωδία με μικρό παιδί σήμερα στη Γλυφάδα, με ένα αγοράκι να πηδά στο κενό και να τραυματίζεται.

«Είμαι σοκαρισμένη για ότι έγινε στο σχολείο. Σας διαβεβαιώ ότι θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα για το πως έγινε αυτό το ατύχημα. Χαίρομαι που το παιδί είναι καλά και γλύτωσε τα χειρότερα. Όλα τα παιδιά εδώ τα βλέπω σαν παιδιά μου» τόνισε η διευθύντρια στο newsit.gr, που ωστόσο ανέφερε πως στην παρούσα φάση δεν θα ήθελε να πει κάτι παραπάνω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι έπεσε με τα πόδια από ύψος περίπου 3,5 – 4 μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην φτέρνα του.

Όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Παιδείας, και με πληροφορίες που έχουν από το σχολείο, μετά την λήξη των μαθημάτων όλα τα παιδιά αποχώρησαν. Μια δασκάλα ως όφειλε κλείδωσε της αίθουσες του Δημοτικού, όμως για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, το αγοράκι έμεινε μέσα σε μία από αυτές.

Αποτέλεσμα ήταν να κλειδωθεί και να μην μπορεί να βγει έξω. Έβαλε λοιπόν ένα θρανίο για να φτάσει το παράθυρο, και πήδηξε έξω, με αποτέλεσμα όπως προσγειώθηκε να υποστεί το κάταγμα.

Από την μεριά τους οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής και της διεύθυνσης του σχολείου κάνουν λόγο για αμέλεια και όχι από ατύχημα, και τονίζουν ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Send this to a friend